Sport

2014.12.23. 08:25

Ismét minőségi labdarúgásra számíthatunk

Debrecen - Válogatott, illetve élvonalbeli labdarúgók sokasága szórakoztatja a Hódosba kilátogató drukkereket.

Debrecen - Válogatott, illetve élvonalbeli labdarúgók sokasága szórakoztatja a Hódosba kilátogató drukkereket.

Immár 14. alkalommal rendezik meg a Real Team Kupát a Hódos Imre Sportcsarnokban, melyet idén december 27. és 30. között tartanak meg. Az első, 2001-es versenyen 20 csapat küzdött meg egymással a trófeáért, ebben az évben a gárdák létszáma már harminchatra bővült.

Többen kiszorultak

– Azt szerettük volna, hogy a sportbarátok a két ünnep között se maradjanak minőségi labdarúgás nélkül, emiatt hívtuk életre a tornát – fogalmazott az ötletgazda, Debreceni Péter.

Az elmúlt évekkel ellentétben az idei viadal nem lesz ingyenes, a selejtezőkre és a döntőre is belépőt kell váltani, valamint lehetőség van VIP-jegy megvásárlására is, ez garantált ülőhelyet biztosít a megvásárlójának.

– Korábban többen jelezték, hogy nem tudtak bejutni a fináléra, hiszen már kora délelőtt tele volt a csarnok, erre is megoldás lesz az új rendszer. Másrészt kényszer szülte megoldás is ez, mivel főtámogató hiányában máshogy nem tudnánk fedezni a megnövekedett rendezői költségeinket – magyarázta a az idei évben meghozott döntést Debreceni.

Rangos mezőny

A sorsolás már elkészült, a résztvevő gárdákat négyfős csoportokba osztották. Természetesen az idei szereplőkről is megkérdeztük a főszervezőt. – December 13-án zártuk le a nevezést, a mezőnyben sok ismerős arccal találkozhatnak az érdeklődök. A Grand Casino együttese a korábbi négyszeres győztes Füredi Söröző jogutódjának tekinthető, ez a csapat a jelenlegi Loki labdarúgóira épül. A Sunland Szoláriumban egykori DVSC-játékosok kapnak szerepet. A Koroknai Autósiskolának a másodosztályban szereplő Balmazújváros adja a vázát, de megméretteti magát a Mezei-Vill is. Információnk szerint, ha Dzsudzsák Balázs itthon tartózkodik a torna során, ugyancsak pályára lép, méghozzá a Viktor Security csapatában. Emellett Szélesi Zoltán, Balogh Balázs, Pátkai Máté, Busai Attila, illetve a futsalválogatott Lódi Tamás is szerelést húz a cívisvárosban – adott ízelítőt Debreceni.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!