Sport

2012.09.07. 14:10

NB III.: Tartani kell a lépést a többiekkel

Labdarúgás - Az ötpontos Ibrány otthonába látogat a DVSC fiókcsapata, a Létavértes vasárnap.

Labdarúgás - Az ötpontos Ibrány otthonába látogat a DVSC fiókcsapata, a Létavértes vasárnap.

Sorsdöntő lehet minden pont megszerzése az NB III-ban, hiszen az átszervezés miatt nem mindegy, ki hanyadik helyen végez a bajnokság végén. Ennek megfelelően lép pályára minden mérkőzésén a Tisza–csoportban szereplő Létavértes is, mely csapat bár az őszi első két forduló alkalmával kikapott, legutóbb, megyei riválisa, a DEAC-Szertár Sportbolt ellen fölényes, 4-0-s győzelmet aratott. Az, hogy Gyarmati András tanítványai képesek-e hasonló teljesítményt nyújtani a múlt hetihez, vasárnap 15.30-tól Ibrányban kiderül.

Folytatnák

– A bajnokság elején kicsit beragadtunk, azonban a harmadik körben, a DEAC ellen jó játékkal tudtunk előrukkolni és magabiztos győzelmet arattunk. Mostani ellenfelünk, az Ibrány, – akárcsak mi – fiatal és motivált játékosokból áll, meglátjuk, mire megyünk egymás ellen. Szeretnénk folytatni a múlt héten megkezdett utunkat és ponttal, vagy pontokkal hazatérni. Berdó Péter és Hussein Shadi játékára nem számíthatok vasárnap, a csapat többi tagja viszont bevethető állapotban van – mondta Gyarmati András, a jelenlegi kilencedik helyezett Létavértes vezetőedzője, aki szerint nem lehet hátradőlni senkinek, hiszen aki ősszel lemarad, már nem biztos, hogy tavasszal be tudja hozni a hátrányt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!