Nagyvilág

2016.07.22. 20:58

Müncheni lövöldözés - Bild: végzett magával az egyik elkövető

Berlin - Végzett magával a müncheni lövöldözés egyik elkövetője - jelentette péntek este a Bild című német lap az online kiadásában.

Berlin - Végzett magával a müncheni lövöldözés egyik elkövetője - jelentette péntek este a Bild című német lap az online kiadásában.

A lap információi szerint az elkövető lőfegyverével főbe lőtte magát a bajor tartományi főváros északi részén fekvő olimpiai parki bevásárlóközpontban (OEZ).

Az RTL országos kereskedelmi televíziónak egy szemtanú arról számolt be, hogy az egyik lövöldöző a külföldieket szidalmazta, és a neonáci szubkultúrában szokásos viselet elemei között számon tartott bakancsot viselt.

A rendőrség szerint hárman lövöldöztek Münchenben. Még nem sikerült kézre keríteni őket.

A Bayerischer Rundfunk (BR) tartományi közszolgálati médiatársaság szerint a korábbi jelentésekkel szemben csak egy helyszín van, az OEZ. Máshol nem volt lövöldözés.

A BR szerint hatan haltak meg.

- MTI -


München - Több ember meghalt, és sok megsérült egy lövöldözésben, ami München Olympia-Einkaufszentrum nevű bevásárlóközpontjában tört ki pénteken.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!