Nagyvilág

2016.07.29. 09:28

10 igaz szellemsztori, amitől frászt kap

Nem lehet mindenre reális magyarázatot találni, olykor pedig nincs is. 

Nem lehet mindenre reális magyarázatot találni, olykor pedig nincs is. 1. Megcsókoltam a feleségem és megpusziltam a lányom mielőtt aludni tértünk. Reggel egy kórházi ágyban ébredtem és a nővér azt mondta, hogy mindezt biztos csak álmodtam.

2. Képzelje el, hogy teljesen egyedül van, de gyerekzsivajt hall maga körül. Amikor felfigyel erre, a hangok megszűnnek.

3. Azt kívánom, hogy emlékezzek azokra az emberekre. Valakik azt mondták nekem, hogy Alzheimer-kórom van.

4. Az éjszakai strandolásnak megvannak a szépségei. A fürdőben dolgoztam és miután a vendégek elmentek, gondoltam, úszom egy kicsit. Csakhogy a vízben, ahol teljesen egyedül voltam, valaki megfogta a bokámat.

5. Este lefekvés előtt feltettem a fülhallgatómat, viszont valaki nagyon megijesztett, mert suttogást hallottam benne.



6. Csodálkoztam, hogy miért van két árnyékom. Egy villanykörte világított a lámpában.

7. Kellemes álmom volt, de egy fűrész megtörte. Utána furcsa zajokat hallottam, a saját sikolyomat, magamat pedig egy koporsóban láttam.

8. Furcsa hangokat hallottam a temetésen, majd azt vettem észre, hogy koszos a kezem, de nem tudom, hogyan lett az.

9. Felébredsz. És ő nincs.

10. A nagymamám azt mondta, hogy mielőtt valaki meghal, angyalok érkeznek a házához és azokat kiváltság látni. Nem gondoltam mindezt komolyan, amíg én magam nem láttam a szomszéd háznál.


Előfordul, hogy olyan dolog történik velünk, amelyre nincs reális magyarázat.

Ismeri az ábécés táblát? A szellemidézések során ezen keresztül üzennek a lelkek a túlvilágról. A következő emberek viszont egy életre megtanulták, hogy nem lehet csak úgy játszadozni azzal.

Mike Pence amerikai politikus, Trump alelnökjelöltje egy családi fotót posztolt a twitterjére, de valami nem egészen okés a képpel… Valaki meg is kérdezte: elnézést, uram, de az ön lánya egy… vámpír?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!