13 vérfagyasztó szellemsztori, amik valóban megtörténtek

Akt.:
13 vérfagyasztó szellemsztori, amik valóban megtörténtek
© Forrás: buzzfeed.com
Ismeri az ábécés táblát? A szellemidézések során ezen keresztül üzennek a lelkek a túlvilágról. A következő emberek viszont egy életre megtanulták, hogy nem lehet csak úgy játszadozni azzal.

Tenyérnyomok a háton

“Gyerekkoromban az ábécés táblával játszottunk a barátaimmal és rajtam kívül mindenki hitt a szellemekben. Azt kértem a szellemtől, hogy ha valóban itt van, akkor érintse meg a vállalamat. A táblán nem mozdult a jel, viszont azt éreztem, hogy valami élesen szúrja a hátam. Amikor megnéztem mi az, három vörös tenyérnyom volt a bőrömön. Soha többet nem nyúltam a táblához.”

Árnyak a házban

“A testvérem barátja játszott a táblával de utána elszabadult a pokol. Egy nap az édesanyja a kertben dolgozott amikor hívta a kutyát, amikor viszont az megfordult a feje helyén egy öregember arca jelent meg. A dolgok végül odáig fajultak, hogy papot kellett hívni, hogy végezzen ördögűzést, de utána is gyakran követték őket sötét árnyak a házban.”

Ijesztő suttogás

“Hónapokkal azután kezdtek ijesztővé válni a dolgok a házban, hogy használtam a táblát. Akárhányszor megérintettem, az egy hatalmas nyolcast írt körül, valami démoni volt jelen. Utána hónapokig nem nyúltam hozzá, később mégis elővettem és megkérdeztem, hogy hol volt a szellem a szobában. A látásom ekkor homályossá vált, a fejem rángatózott és hallottam ahogy valaki azt suttogja, hogy “veled.” Ugyanakkor nem láttam senkit. Ezt követően eladtam a táblát.”


br


A riogató nagybácsi

“Amikor 15 éves voltam, a nagymamám megkért, hogy használjuk a táblát, hogy beszélgessünk a nagybáttyámmal, aki akkor halt meg, amikor én születtem. Először úgy tűnt, hogy tudunk vele beszélgetni, de a bácsikám személyisége rövidesen “megváltozott.” A szellem azt mondta nekem, hogy értem fog jönni. Amikor ezt hallottuk, egy percre elment az áram, a konyhában szétdurrant a villanykörte és mindenhol üvegszilánkok hevertek. Soha többet nem használtuk a táblát.”

Szellem a házban

“Egy nyáron a barátaimmal egyedül voltam otthon. A pincében az ábécés táblán megismertünk egy Jake nevű fiút, a barátaim pedig be akarták bizonyítani, hogy a szellem valójában létezik, ezért elkezdük kérdezni. A fiú arra kért, hogy menjek fel a szobámba. Amikor beléptünk ceruzák hevertek a földön az ágyamon pedig nyitva volt a jegyzetfüzetem amibe csupa nagybetűvel ez állt: JAKE. Ekkor visszamentünk a pincébe és összetörtük a táblát.”

Magához hívta őket a szellem

“Amikor a negyedik osztályos fiam hazajött az iskolából közölte velem, hogy a barátaival kipróbálták a táblát és beszélgettek egy 13 éves fiúval, aki a polgárháború idején élt. Nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget, viszont pár nappal később, amikor ismét elővették a táblát, a szellem arra kérte a fiúkat, hogy csatlakozzanak hozzá és legyenek barátok. Azonnal felhívtam az iskolát, hogy ennek azonnal vessenek véget.”


szellemes


Szellemek a moziban

“Egy kísértetjárta moziban dolgoztam, amikor úgy döntöttünk a munkatársaimmal, hogy kipróbáljuk az ábécés táblát az egyik legspirituálisabb helyiségben. A tábla kilenc különböző nevet mutatott, egy alkalommal viszont egy magát “RD”-nek nevező lélek azt mondogatta, hogy menjünk el. Ugyanekkor felborult az egyik gyertya. Többet nem használtuk a táblát.”

Jövendőmondó tábla

“A születésem előtt egy évvel az édesanyám és a barátnői használták a táblát, amely annyit írt, hogy: terhes. Amikor megkérdezték, hogy ki, a tábla az anyámat nevezte meg. Nem sokkal később megtudta, hogy várandós velem. Félelmetes, hogy egy tábla közölte vele mindezt.”

Az elhunyt apa szelleme

“Néhány barátommal játszottam a táblával. Az egyikük édesapja néhány évvel korábban, autóbalesetben elhunyt. Elkezdtük kérdezni a táblát, amely a következő szavakat rakta össze: híd és víz. A barátom édesapjának a halála egy hídnál történt. Mindannyian szkeptikusak voltunk, majd a levegőbe emelkedett egy szék és a szoba másik végén lecsapódott, többet nem használtuk a táblát.”

A titokzatos férfi

“Halloween este az öcsémmel a táblával játszottunk. Egyikünk 9, a másikunk 12 éves volt ekkor. A tábla kirakta egy férfi nevét, majd az édesanyánkét. Amikor megkérdeztem anyát, hogy ki az a férfi, elsápadt, de nem árulta el.”

A jövendőbeli neve

“Amikor 13 éves voltam a barátnőimmel használtuk a táblát. Tiniként azt a kérdést tettem fel, hogy hogy hívják majd a férjemet. A tábla a következő választ adta: “W.T.C.3″. Ezt nem tudtam sehova sem tenni, egészen addig, amíg meg nem ismertem a mostani férjemet, akinek a monogramja W. T. C. és ő a harmadik ilyen nevű a családjában. Amikor elmeséltem neki, nem hitt nekem, pedig ez igaz.”

A megmérgezett asszony

“A barátom és én a táblán keresztül beszéltünk egy nővel, aki 40 éves volt, amikor meghalt. Azt állította, hogy időszámítás előtt 91-ben született és az édesanyja megmérgezte őt, de nem tudja, hogy miért. Iszonyúan félelmetes volt.”

Hátborzongató érzések

“A középiskolában a legjobb barátnőmmel vettünk egy ábécés táblát. Betettük a kocsijába és kimentünk a parkba, hogy kipróbáljuk. Néhány perc múlva szörnyű érzés kerített hatalmába, úgy éreztem, hogy valaki meghal, akit szeretek. Hányinegerem lett és sírtam, a barátnőm riadtan bámult rám, mert ugyanezt érezte. Miután eltettük a táblát és visszamentünk a kocsihoz, ez az érzés elmúlt. Éveken át nem nyúltunk a táblához, majd kidobtuk.”

(Buzzfeed)

Címkék: