Nagyvilág

2015.11.18. 10:46

A Tankcsapda is a bombával fenyegetett párizsi gépen utazott

Lukács László szerint az indulás zökkenőmentes volt, útközben tájékoztatták őket a kényszerleszállásról. 

Lukács László szerint az indulás zökkenőmentes volt, útközben tájékoztatták őket a kényszerleszállásról. A debreceni együttes is azzal az USA-ból Párizsba tartó Air France légitársaság járatával repült, amelyet bombával fenyegettek szerda reggel. Ahogy a hammerworld.hu írja, a gép Salt Lake Cityben végzett kényszerleszállást. Lukács László elmondta, hogy Los Angelesből indultak a reptérre jóval az indulás előtt, mert számoltak azzal, hogy komolyabb ellenőrzést végeznek, de az út egészen addig zökkenőmentesen alakult, amíg nem tájékoztatták az utasokat arról, hogy az Utah állambeli Salt Lake Cityben kényszerleszállást végez a gép.

A landolást követően az FBI munkatársai körbevették a gépet, az utasokat pedig a terminálba kísérték, ahol arról érdeklődtek, hogy nem-e láttak gyanúsan viselkedő személyt vagy technikai berendezést. A repülőgépet eközben átvizsgálták, és nem találtak rajta bombát, az utasok pedig dönthettek, hogy azzal a járattal folytatják az utat, vagy a következő géppel utaznak tovább a francia főváros felé.

Mint írják, a zenekar eredetileg délután érkezett volna Budapestre az amerikai turnéról, a kényszerleszállás miatt viszont biztosan több órát késnek és nem tudni, Párizsból hogyan tudnak átszállni a budapesti járatra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!