Nagyvilág

2015.04.13. 09:41

Videó: Beszélni még nem tud, de a lemezeket profin keveri

DJ AJ Dél-Afrika legfiatalabb lemezlovasa. Mindössze 2 éves, még beszélni sem tud, de máris profikat megszégyenítő módon keveri a talpalávalót.

DJ AJ Dél-Afrika legfiatalabb lemezlovasa. Mindössze 2 éves, még beszélni sem tud, de máris profikat megszégyenítő módon keveri a talpalávalót. A fellépéseit már most szponzorálják, legutóbb Johannesburgban zenélt egy plázában. Csak annyi gond van, hogy rendes diszkókba még nem igazán mehet és elég nehéz olyan fejhallgatót találni, ami nem esik le a csöpp fejéről. Polgári nevén Oratilwe Hlongwane már most internetes szenzáció, több ezren nézik és osztják a videóját.

A kisfiú édesanyja szerint az apa érdeme a különleges tehetség, hiszen még meg sem született, amikor vett neki egy iPad-et. A kütyüt telepakolta mindenféle gyerekeknek szóló oktatási appal, hogy a pici gyorsabban fejlődjön. Aztán egyszer rákerült egy DJ app is, amitől a kis Oratilwe nem tudott szabadulni. Az apuka hobbi DJ, így meg tudta tanítani neki az alapokat, a többi már jött magától. A 2 éves DJ-t már 25,000-en követik a Facebookon és ha így folytatja, biztosan a profik közé léphet ha betölti a 18-at.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!