Nagyvilág

2012.09.28. 16:04

Ha meghódítja ezt a nőt 40 millió fontot kap az apjától!

A milliárdos apuci ennyi pénzt szánna arra, hogy a lányát "jó útra" térítse. Az a férfi, akinek sikerül kirobbantania őt leszbikus kapcsolatából, 40 millió fontot kap!

A milliárdos apuci ennyi pénzt szánna arra, hogy a lányát "jó útra" térítse. Az a férfi, akinek sikerül kirobbantania őt leszbikus kapcsolatából, 40 millió fontot kap! Aki próbálkozik elég nagy hátránnyal indul, mivel a lánynak már 10 000 nővel volt kapcsolata. Nem úgy tűnik tehát, hogy szívesen szóba állna férfiakkal. Az összeg azután került felajánlásra, hogy az apuka megtudta, a lánya esküvőre készül Franciaországban. Újabb nehezítés, mivel ezek szerint nincs sok idő a hódításra. A leendő örömapa azonban sosem volt nős, ő a Cheuk Nang Holdings tulajdonosa és egy igazi Playboy. Hogy a lánya beállítottsága ellen miért küzd ennyire, nem tudni.

A felhívásra természetesen csak úgy özönlöttek a jelentkezők. Azért pont ennyi az összeg, mert szeretné, ha a lánya megfelelően élne Hong Kongban. A megfelelő szó alatt azt érti, hogy kell egy legalább 12 millió font értékű ingatlan. A többi pénzzel azt csinálnak amit akarnak, de lehetőleg fektessék be és éljenek jól a haszonból.

Az apja és lánya egyébként nagyon jó kapcsolatban van, naponta beszélnek, csak épp ebben az egy dologban nem értenek egyet. Hong Kongban 1991 óta legalizálták a homoszexualitást, de a házasságukat még nem fogadják el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!