Nagyvilág

2007.12.25. 12:40

Brit sztárok karácsonya

<p>Nagy-Britannia - Néhány brit híresség idén nem a megszokott helyen tölti a karácsonyt: Paul McCartney például nem utazott el a Maldiv-szigetekre. Helyette összes gyermekével angliai britokán, Peasmarsh-on múlatja az ünnepeket.</p>

Az ok, amiért nem repült el a pálmafás tengerpartjáról híres üdülőparadicsomba örömteli, hiszen Sir Paul  karácsony másnapjára várja következő unokáját, Stella McCartney harmadik gyermekét. Paul válófélben lévő neje, Heather Mills néhány kilométerre lesz csak tőle, saját birtokán. Mills a karácsonyt követően Szlovéniába készül, téli kiruccanásra. Korábban sokáig élt a szlovénoknál, ahol házat is vásárolt magának.

Victoria és David Beckham szintén Nagy-Britanniát választották karácsonyra új otthonuk, Los Angeles helyett. A sztárpár sawbridgeworth-i házában családi partit rendez, ahol a három gyereknek -a 8 éves Brooklyn-nak, az 5 éves Romeonak és a 2 éves Cruznak- valamint a nagyszülőknek is fontos szerep jut.

Madonna és családja szintén Londonban tölti a karácsonyt, de mint Guy Ritchie, az énekesnő férje elmondta, nem törik fejüket a meglepetéseken, mert néhány éve megfogadták: nem ajándékoznak többet. A filmrendező később hozzátette, a gyerekeknek (Lourdes, Rocco és David Banda) azért fejenként 3 db meglepetés megengedett. Újév előtt a tervek szerint, a család Afrikába, Malawiba utazik.

A focicsillag  Wayne Rooney leendő apósa és anyósa, Coleen McLoughlin szülei házában karácsonyozik, a liverpooli Huyton-ban, amit edzések és egy 26-i meccs szakít csak meg.

Catherine Zeta-Jones egész walesi nagycsaládját meghívta egy bermudai telelésre, ahol Michael Douglas-szel és két gyermekükkel együtt, golfozva ünneplik a karácsonyt.

Elton John és élettársa, David Furnish pedig Velencébe utazik, második nászútra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!