Magyarország

2012.07.19. 15:59

Tíz kilogramm kannabiszt találtak egy pincében Táborfalván

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Kábítószernek minősülő anyagot, mintegy száz tő élő kannabiszt és 10 kilogramm szárított növényrészt találtak a rendőrök Táborfalván, egy épület pincéjében - közölte Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Budapest, 2012. július 19., csütörtök (MTI) - Kábítószernek minősülő anyagot, mintegy száz tő élő kannabiszt és 10 kilogramm szárított növényrészt találtak a rendőrök Táborfalván, egy épület pincéjében - közölte Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.A közlemény szerint a dabasi kapitányság munkatársai szerdán állampolgári bejelentés alapján mentek ki a családi házhoz. Az épület pincéjében az elsődleges szakértői vélemény szerint több mint száz tő, különböző fejlettségi fokban lévő kannabisz növényt, 3 kilogramm, korábban leszüretelt száraz virágzatot, valamint 6,5 kilogramm szármaradványt találtak.

A jelentős mennyiségű, kábítószernek minősülő anyagon kívül a termesztéshez szükséges különböző eszközöket is lefoglaltak a nyomozók.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya az ügyben kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves budapesti férfi ellen. A férfit a kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették és javaslatot tettek az előzetes letartóztatására.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!