Magyarország

2008.03.11. 12:02

Idős bácsit loptak meg a trükkös tolvajok Tatán

<p>A két elkövető gázóra-leolvasóként kopogtatott be a 87 éves bácsihoz, majd 380 ezer forinttal távoztak.</p>

Az idős férfi nem gyanakodott rájuk, azonnal beengedte őket a lakásba. A tettesek  először arra kérték a bácsit, hogy váltsa fel 5000 ezer forintjukat. Míg a pénzét keresgélte, a tettesek kifigyelték, hol tárolja megtakarított vagyonát.

Ezt követően az egyik elkövető kikísértette magát a mellékhelyiségbe, társa pedig elemelte a szekrényben őrzött 380 ezer forintot.

Tanulságos lehet egy másik áldozat esete is. A szomódi férfit úgy lopták meg, hogy közben otthon tartózkodott. A betörő gyorsan és könnyen mozgott a ház körül, ott ugyanis mindent nyitva talált.

Először a kamrát vette célba, ahonnan füstölt húst vitt magával. Ezután a garázs következett, amely szintén nyitva volt. Innen a sértett horgászfelszerelését emelte el.

A betörő már távozott volna a helyszínről, mikor észrevette, hogy az udvaron parkoló autót sem zárta be a tulajdonos, így abból gond nélkül kivette a GPS készüléket.

  • Lopott gyűrűt találtak a gyomrában
  • Milliós mobilt lopott
  • Széfek a szarkák ellen
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!