Magyarország

2007.11.06. 12:33

Előzetesben a három ember halálát okozó sofőr

<p>Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a sofőrt, aki a gyanú szerint három ember halálát okozta októberben Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy autóbalesetben.</p>

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, a 41-es főúton Levelek és Apagy között október 11-én két autó karambolozott. Azonnal meghalt a balesetet okozó sofőr felesége és a vétlen kocsi anyósülésén utazó középkorú nő. Egy húsz éves lány, aki a hátsó ülésen utazott, egy hét múlva a kórházban halt meg.

A bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte a gyanú szerint a balesetet okozó férfit. - közölte kedden a Szabolcs-Szatmár-Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta Levelek és Apagy között egy forgalomból kivont kocsi áttért a szemből érkezők sávjába és ott egy szabályosan közlekedő kocsinak ütközött. Az autót egy olyan férfi vezette, akinek bevonták a jogosítványát. Az ő felesége, illetve a vétlen autó egyik utasa azonnal meghalt. Egy húsz éves lány, aki a hátsó ülésen utazott, egy hét múlva a kórházban halt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!