Horoszkóp rovat

2018.10.03. 07:54

Napi horoszkóp – 2018. október 3.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok bolygó támadja a Kos jegyét, ezért muszáj kitartónak és következetesnek lennie, legalábbis a családi ügyekben fontos, hogy következetes legyen. Ma nagyon figyeljen minden apróságra, és ne döntsön hirtelen.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Minden problémát képes ma megoldani, lerendezni. Ötleteit hajtsa végre, amit nem bír, azt feltétlenül jegyezze le, nehogy később elfelejtődjenek. Szórakoztató történeteivel bárkit elvarázsolhat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz az ön 6. sorsterületén áll. Figyelmét most kapcsolatainak gyakorlati kérdései kötik le, nem pedig a romantika. Itt a kedvező alkalom, hogy kibeszélje és elsimítsa fennálló nézeteltéréseit szeretteivel, főleg ami az otthoni munkamegosztást illeti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jó lehetőséget jeleznek a bolygók, ön azonban sokat habozik, nehezen tud dönteni. Így pedig semmire sem jut. Változtatnia kell a dolgokhoz való hozzáállásán. Legyen határozott, és akkor biztosan eléri kitűzött célját.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bátran tegye félre az aggodalmaskodást! Ha sikerül, akkor új célt találhat magának, amely végül is anyagi sikerhez juttatja. Kapcsolatai kedve szerint alakulnak, felpezsdül ön körül az élet.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valami újdonság bukkan fel életében, ami széppé teszi a mai napját. Ez később csodás kihatással lesz jövőjére is. Mozduljon ki a megszokott, egyhangú kerékvágásból, csináljon programot azokkal, akikkel jól érzi magát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold a Rák jegyében jár. Egyik ismerőse meggondolatlan viselkedésével belegázol a lelkivilágába. Ne hagyja elhatalmasodni bánatát! Őrizze meg hidegvérét. Este kapcsolódjon ki!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz is a Skorpió jegyében áll, ez jelzi, hogy kicsit többet kellene mozognia, ugyanis a kondíciója az utóbbi időben egyáltalán nem javult, sőt romlott… Az egészséges étkezésre is ügyeljen, különben gyomorpanaszai lehetnek a mai napon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Azt képzeli, hogy a munkatársai irigyek és ellenségesek önnel szemben. Lehet, hogy ez dicsekvésnek az eredménye. Találjon kiutat ebből az állapotból, legyen egy kicsit kedvesebb és érdeklődőbb másokkal szemben!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Rák jegyében jár a mai napon. Bármit is csinál, ne kapkodjon, vegye észre a veszélyforrásokat. Főleg a közlekedés során és a ház körüli munkákban legyen óvatos. Este érdekes híreket hallhat egy barátjától.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedvező változás állhat be életében. Ma bátran költekezhet olyan dolgokra, amikre vágyakozik, mert ez a pénz meg fog térülni. Új megvilágításban látja a dolgokat, főleg a munkahelyi kérdéseket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Váratlan helyzetekkel találhatja szembe magát, és szüksége lesz minden fortélyára, hogy kikecmeregjen a bajból. A délután már nyugalomban és jó hangulatban telik!


[related-post post_id="4003306"]

[related-post post_id="4004037"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!