haon.hu PODCAST

2024.04.09. 20:05

H szektor: Szuhodovszki Soma vajon kezdőként játszhat egykori csapata ellen?

A podcast legújabb részében a szombati, DVSC–Kecskemét bajnoki meccsről és a Főnix Arénában lévő női kézilabda olimpiai selejtezőről is szó esett.

Haon.hu

Szuhodovszki Soma vajon milyen játékkal lepheti meg volt csapatát?

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport-archív

A H szektor 84. részében Orosz Krisztofer, Molnár Szilárd és Tóth Huba újságírók tárgyalták ki a DVSC labdarúgócsapatának legutóbbi, MTK Budapest elleni teljesítményét. A Haon sporttémájú podcastjének legújabb epizódjában arról is szó esett, hogy a Nagyerdei Stadionban szombaton 17 órakor kezdődő, Kecskemét elleni bajnoki találkozón mi lehet a kulcs a győzelemhez. 

_DSC1863
Horváth Krisztofer a decemberi mérkőzésen is kellemetlen pillanatokat okozott a debrecenieknek
Fotó: Kovacs Peter/Nemzeti Sport-archív

A beszélgetésben az is elhangzott, hogy a következő összecsapáson Szuhodovszki Soma kezdőként szerephez juthat-e, valamint a lokisták meg tudják-e majd állítani a rövid ideig Debrecenben is játszó, jó formában lévő Horváth Krisztofert.

 

kézilabda, olimpiai selejtező, Főnix Aréna, Debrecen, Vámos Petra, Golovin Vlagyimir, edzés, magyar válogatott
A lányok a Főnix Arénában már az utolsó finomhangolást végzik
Forrás:  Czinege Melinda

Az adás második felében ismét a kézilabdáé volt a főszerep, mivel a héten a Főnix Arénában rendezik a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező tornáját. Ennek kapcsán az újságírók arról diskuráltak, hogy a magyarok mennyi eséllyel pályázhatnak az ötkarikás kvótára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában