Labdarúgás

2024.03.21. 07:59

Szuhodovszki Soma két játékot már biztosan megnyert a DVSC-nél

A játékos télen igazolt Debrecenbe, azóta valamennyi mérkőzésen pályára lépett. A középpályás ezúttal két, a Loki által közölt videóban is feltűnt, amelyekben jól teljesített.

Haon.hu

Szuhodovszki Soma

Fotó: Czinege Melinda/Napló-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapatánál a közösségi médiában időről-időre rövid, vicces videókkal dobják fel a szurkolók szürke hétköznapjait. A szórakoztató posztok által a drukkerek kicsit abba is beleláthatnak, milyenek karakterek alkotják az együttest.

Különleges dekaverseny

Az elmúlt napokban a Loki az online felületein több olyan tartalmat is közölt, melyben a télen szerződtetett Szuhodovszki Soma is feltűnt. A debreceniek 13-as mezszámú futballistája Bódi Ádámmal úgy dekázgatott, hogy közben ismétlés nélkül kellett felváltva sorolni a társakat. Noha az újonc kezdett, ebben a feladatban jobban fogott az agya, így ezt a párbajt megnyerte. 

Érdekesség, hogy jelenleg mindketten egyszeres felnőtt válogatottsággal rendelkeznek, Bódi még 2015. októberében a Feröer ellen 2–1-re megnyert Eb-selejtezőn lépett pályára, míg Szuhodovszki 2023. novemberében a Montenegró elleni 3–1-es siker alkalmával állt be.

@dvsc_official Dekázás közben nem is olyan egyszerű gondolkozni… 😅⚽️ #DVSC #HajraLoki ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

Tudta, merre kell nézni

Egy másik TikTok-kihívásban Szuhodovszki Soma Erdélyi Benedekkel, Hamzet Ojedirannal, Tuboly Mátéval, Vajda Botonddal, Kocsis Dominikkal és Hornyák Csabával küzdött meg a végső győzelemért. A játék leginkább szerencsén alapult, ugyanis úgy kellett hirtelen egy bizonyos pontra nézni, hogy abban a pillanatban a többiek közül senki se nézzen ugyanoda. Az első körben négyen is elbuktak, aztán mivel Vajda és Erdélyi egymásra tekintett, így a végén Szuhodovszki örülhetett.

Így teljesített eddig Debrecenben

Szuhodovszki Somát a legismertebb értékbecslő oldal, a Transfermarkt jelenleg 500 ezer euróra taksálja. 

A középpályás eddig a Loki színeiben 5 alkalommal kezdőként, míg 3-szor csereként lépett pályára a bajnokságban, gólt még nem lőtt, viszont van egy asszisztja, továbbá a játékvezetőknek lappal még figyelmeztetniük sem kellett. A játékos a Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésen a 65. percben állt be, a büntetőpárbajban pedig értékesítette a saját tizenegyesét.

Bár ezúttal Marco Rossitól nem kapott válogatott-meghívót, de a következő hetekben a DVSC-vel robotolhat a dobogós pozícióért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában