Röplabda

2024.02.17. 09:30

Fordulhat a kocka, ha a DEAC röplabdásainak sikerül legyőzniük az Eötvöst

Haon.hu

Forrás: DEAC / Papp Attila

A DEAC női röplabdacsapata az alsóház első fordulójában a Salgótarjánt fogadta a múlt héten. Kuszkó Zsolt tanítványai hozták a kötelezőt, hiszen 3:0-s győzelemmel zárták a mérkőzést. Borítékolható volt, hogy nagy különbség lesz a két gárda között, mivel a Nógrád vármegyeiek ebben az idényben még szettet sem tudtak nyerni a bajnokságban – írja a debreceni klub közlésében.

A Debreceni Egyetem csapata szombaton 18 órától a DSZC-Eötvös otthonában vizitál. 

Cívisvárosi vetélytársuknak most indul a pontvadászat második szakasza, hiszen az első körben szabadnapos volt. Borók Orsiék az alapszakaszban sem itthon, sem pedig idegenben nem tudták két vállra fektetni az Eötvöst. Október 21-én legalább a pontszerzés összejött, hiszen a végeredmény 3:2 lett. Ezzel szemben december elején 3:0-ra diadalmaskodott az Eötvös. Persze azt érdemes hozzátenni, hogy a végeredmény csalóka, ugyanis mindegyik szett nagy csatát hozott. Abban lehet bízni, hogy ezúttal fordul a kocka, és a DEAC-nak összejön a visszavágás.

NB II. Kelet alsóház

DSZC-Eötvös DSE-DEAC

2024. 02. 17. (szombat) 18.00, DSZC Beregszászi Pál Szakközépiskola

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában