Labdarúgás

2023.11.20. 12:29

Súlyos vereséget szenvedtek a DEAC fiataljai

Az emberhátrány megpecsételte a sorsunkat.

Haon.hu

A debreceniek az emberhátrány ellenére is nagyot küzdöttek

Forrás: DEAC-archív/Ásztai Csaba

Alsóházi rangadóval zárta a hetet Dobos Attila együttese, mely gárdát ezúttal Balla Imre irányított. Vasárnap a kiesőhelyek egyikén álló Grosics Akadémiát fogadták a debreceniek – írta a deac.hu. 

Már a mérkőzés kezdeti periódusában megszerezhették volna a vezetést a cívisvárosiak, ám kimaradtak a helyzetek. A 24. percben viszont megfogyatkoztak létszámban: a játékvezető egy erősen véleményes büntetőt ítélt a vendégek javára, Szmáhin Denisz hevesen reklamálva vitatta a döntést, a spori ezt sárgával „jutalmazta”. A játékos tovább szövegelt, így villant a piros és idő előtt mehetett zuhanyozni. A tizenegyest értékesítették a gyulaiak, ezzel náluk volt az előny. Tíz emberrel is a DEAC irányította a játékot és sikerült is egalizálni, büntetőből Bárány Bogát dolgozta le a hátrányt még szünet előtt. 

A második félidőben is a hajdúságiak voltak fölényben, birtokolták a labdát, míg a vendégek kontrákra rendezkedtek be. Ezek egyikéből az 52. percben be is találtak és ismét náluk volt az előny. Ezt követően túlságosan kinyílt hátul a DEAC és újabb három kontrát gólokkal zárt le a Grosics, így három ponttal távozott Debrecenből. 

A tények: 

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 11. forduló 

DEAC – Grosics Akadémia: 1–5 (1–1) 

DEAC: Sávolt – Kecskés, Varga, Juhász, Pirka (Etemez 56’), Bárány, Szuháj (Ujvári 80’), Szmáhin, Vida (Incze 80’), Sike (Juscsák 64’), Almási Megbízott edző: Balla Imre 

Gólszerző: Bárány 38’ 

Kiállítva: Szmáhin 24’ 

Balla Imre: Jól kezdtük a meccset, ám egy fegyelmezetlenség miatt ember és gólhátrányba kerültünk. De még tíz emberrel is uraltuk a játékot, birtokoltuk a labdát, mi támadtunk többet, voltak helyzeteink, sikerült is egyenlítenünk, viszont ellenfelünk minden kontrából bevette a kapunkat. A végére elfáradtunk, de úgy gondolom, ha nincs a kiállítás, ezt a párharcot megnyerjük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában