DVSC

2023.08.17. 20:37

Pirosba öltözött a Nagyerdei Stadion környéke: így özönlöttek a szurkolók az esti meccsre – fotókkal, videóval

Bizakodó a hangulat, mindenki ünnepelni szeretne a lefújás után.

Molnár Szilárd

Forrás: Czinege Melinda

Már órákkal a DVSC–Rapid Wien Európa Konferencia-Liga-mérkőzés kezdete előtt elkezdtek gyülekezni a szurkolók a Nagyerdei Stadion környékén. Nem is csoda, hiszen a múlt heti odavágó 0–0-s eredmény szép reményekre jogosíthatja fel a Vasutas híveit. Ennek megfelelően elővételben több mint 15 ezer belépő gazdára talált, és mivel a Rapid és magyar „testvércsapata”, az FTC hívei is szép számban érkeztek a rangadóra, a fokozott készülődés miatt érdemes volt a megszokottnál hamarabb elindulni a találkozóra.

Rengetegen így is tettek, 60 perccel a kezdés előtt már hömpölygött a tömeg: baráti társaságok, több generációs családok, szerelmespárok és természetesen az ultrák vették az irányt a stadion felé, gyorsan meg is teltek szurkolói kocsma elé kitett sörpadok. Természetesen mindenhol a meccs volt a téma, és az, hogy továbbjutás esetén 2009 után ismét összecsaphat az olasz Fiorentinával a Loki.

Szoros meccsen

A Haon csapata is hamarabb kiszállt a helyszínre a megszokottnál egy kis helyzetjelentésre, stábunk a sörpadok felé vette az irányt, mert kíváncsi volt, a piros-fehérek hívei miként vélekednek kedvenceik esélyeiről.

Cselenyák Endre echte debreceniként 1980 jár a Loki meccseire, és ha teheti, edzéseire is. A törzsszurkoló szoros mérkőzést, de hazai győzelmet remél.

debrecen dvsc rapid wien loki haon
Cselenyák Endre 1980 óta jár a DVSC meccseire
Forrás: Czinege Melinda

– Jó a csapat elegye, a debreceni mag mellett vannak jó idegenlégiósok, és az edzőnk is érti a dolgát. Egy 8-10 fős baráti társasággal járunk a DVSC meccseire, most is ott leszünk a lelátón. Az első meccsen kiismerte egymást a két csapat, abban bízom, hazai pályán, telt ház előtt ezúttal nálunk lesz többet a labda, és mi tudunk támadólag fellépni. Szoros meccset, nagy csatát várok, de remélem, mi ünnepelhetünk a végén.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában