Labdarúgás

2023.07.01. 21:02

Legyőzte a Kazincbarcikát a Loki – fotókkal

Elsőre nem volt rossz, szép támadásokat vezettek a piros-fehérek.

Forrás: Czinege Melinda

Edzőmérkőzéssel zárta le a felkészülés második hetét a DVSC, az ellenfél a másodosztályú Kazincbarcika együttese volt szombat késő délután. A pallagi DVSC Labdarúgó Akadémia egyik pályáján megrendezett összecsapáson a Vasutas a Milosevics – Kusnyír, Dreskovics, Lagator, SósOjediran, Manrique – Szécsi, Dzsudzsák, Kiziridisz – Bárány sorral kezdett.

Gyorsan magukhoz ragadták a gyeplőt a piros-fehérek, az első félidő képe úgy nézett ki, a Lokinál volt a labda, a vendégek pedig visszaállva, kontrákból igyekeztek veszélyeztetni. A csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs ezúttal is kiosztott jó pár forintos labdát, de a befejezéseknél rendre hiba csúszott a játékba: vagy az utolsó passzok nem sikerültek, vagy nem jó megoldást választottak a labdarúgók.

Amikor már úgy tűnt, gólnélküli döntetlennél vonulnak a rövid pihenőre a felek, Bárány Donát villant a 43. percben, Alekszandrosz Kiziridisz baloldali szögletét fejelte a kapu közepébe hat méterről. 1–0.

A folytatásra sorcserét eszközölt Szrdjan Blagojevics szakvezető, így a Megyeri – Baranyai, Loncsar, Neofitidisz, Ferenczi – Bévárdi, Vajda, Varga, Farkas, Bódi – Mance tizenegy játszotta végig a második 45 percet.

Ebből kiderült, hogy a héten szerződtetett Joao Oliveira sem kapott szerepet, a svájci szélső Dorian Babunszkihoz és Olekszandr Romancsukhoz hasonlóan a pálya körül futott. Nem volt a meccskeretben Varga Kevin, valamint az internetes hírforrások szerint a Lokihoz visszatért(?) Saná Gomes sem. Ott volt viszont a folytatásban a válogatott elfoglaltásága miatt egyaránt extra pihenőt kapott Ferenczi János és Stefan Loncsar, valamint a nyáron igazolt Vajda Botond.

Továbbra is fölényben volt a Loki, Antonio Mance rögtön növelhette volna az előnyt, de nagy ziccerben mellé lőtt – a szép indítás Bódi Ádámot dicsérte. A Loki saját nevelésű középpályása aztán már nem bízta másra a befejezést, Vajda Botond passzát váltotta gólra a 61. percben. 2–0.

Támadásban maradtak a mieink, a hajrában a napokba szerződést hosszabbító Farkas Tamás volt eredményes egy kapu előtti kavarodást követően. A meccset Varga József csukafejese zárta le, 3–0-ra nyert a Loki.

A csapat jövő héten folytatja a felkészülést, csütörtökön a Kisvárdát fogadják a piros-fehérek Pallagon előreláthatólag 18 órától, majd július 8-tól 20-ig Ausztriában edzőtáboroznak Szécsi Márkék.

MSZ.

Felkészülési mérkőzés

DVSC–Kazincbarcika 3–0 (1–0)

Pallag, zárt kapuk mögött. Vezette: Karakó Ferenc

DVSC 1. félidő: Milosevics – Kusnyír, Dreskovics, Lagator, Sós – Ojediran, Manrique –Szécsi, Dzsudzsák, Kiziridisz – Bárány.

DVSC a 2. félidő: Megyeri – Baranyai, Loncsar, Neofitidisz, Ferenczi – Bévárdi, Vajda, Varga, Farkas, Bódi – Mance. Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics.

Gól: Bárány (43.), Bódi (61.), Farkas T. (87.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában