OTP Bank Liga

2023.04.22. 19:00

DVSC: Lépésről lépésre haladni a cél felé

Bódi Ádám szerint hiába áll jobban a tabellán a Loki a ZTE-nél, ebben a bajnokságban nincs előre lefutott meccs.

Bódi Ádám (labdával) | Forrás: HAON-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata Zalaegerszegen játssza az OTP Bank Liga 28. fordulójának záró meccsét vasárnap este. Mind a két gárdának nagyon fontos, hogy gyűjtse a pontokat, hiszen a hazaiak minél messzebb szeretnének kerülni a kiesőhelyektől, a Loki pedig továbbra sem tett le a dobogós álmokról. Portálunk pénteken kilátogatott a pallagi edzőközpontba, ahol Bódi Ádám nyilatkozott a portálunknak, a debreceni nevelésű labdarúgó elmondta, nem csak az elhullajtott pontok fájnak a Puskás elleni összecsapás kapcsán.

– Sajnos annak a meccsnek az is a hozadéka, hogy fontos játékosok fognak hiányozni nemcsak egy, hanem több találkozóról is. Azonban van annyira mély a keretünk, hogy meg tudjuk oldani ezt a kihívást – fogalmazott.

Zalaegerszeg majdnem 500 kilométerre van Debrecentől, úgyhogy már maga az út is meglehetősen fárasztónak ígérkezik. – Ez mindig egy hosszú túra, ezért is lenne jó ha minimum egy ponttal térnénk haza, bár természetesen győzni megyünk. Sokkal jobban esik a hazaút, ha nem vereség után kell megtenni – mondta, majd áttért konkrétan a mérkőzésre. – Jelenleg magasabb pozícióban vagyunk a tabellán mint az ellenfelünk. Azonban – közhelynek hangzik, de –

ebben a bajnokságban tényleg nincsen lefutott mérkőzés, amikor biztosra mehetne bármelyik együttes. Természetesen minden ellenfelünkből alaposan felkészülünk, kielemezzük gyengeségeiket és erősségeiket is

– árulta el.

Bódi Ádám elmondta, hogy az alaptaktikájához mindig ragaszkodik a Loki, azonban az aktuális vetélytárshoz is igazodni kell. – Azt nem szeretném elárulni előre, hogy a védekezésre, vagy a támadásra helyezzük a nagyobb hangsúlyt. De az biztos, ha mindent betartunk, amit a mester kér tőlünk, akkor eredményesek lehetünk.

Fontos, hogy a múlt heti találkozó ellenére ugyanolyan nagy önbizalommal menjünk ki a pályára, mint ahogy az mostanában jellemző ránk

– mondta.

A rutinos labdarúgó kihangsúlyozta, hogy innen már minden bajnoki ugyanolyan fontos, teljesen mindegy, hogy kivel játszik a csapat. A lényeg, hogy lépésről lépésre, sorra gyűjtögessék a pontokat. 

A Zalaegerszegi TE–Debreceni VSC összecsapást vasárnap este 18 óra 45 perctől élőben közvetíti az M4 Sport a ZTE Arénából.

Bakos Attila

A DVSC-vel kapcsolatos további hírekért kövesse megújult Facebook-oldalunkat!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában