Megye II.

2020.11.14. 20:10

Utolsó pillanatos pontmentés a Nádudvar–Létavértes derbin

Egyetlen mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó megyei másodosztály 14. fordulójában.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Nádudvari SE–Létavértes SC 2–2 (0–1)

Vezette: Bendek Zs. (Búzás A., Lévai Z.).

Nádudvar: Sallai J. – Forgó S. (Mónus R.), Székely Z., Cseke Zs., Balás V., Nagy S., Bodnár N., Nagy G., Czirbusz B., Szabó S., Czidor R. (Dobi R.). Edző: Gere Csaba.

Létavértes: Fekete S. – Kovács B., Papp B., Bora Z. (Biroga B.), Somlyai L., Vónya P., Laczkó I., Bakó L. (Varga Gy.), Demján J., Bárány P., Tóth L. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Nagy S. (2), illetve Bora Z., Kovács B. Jók: mindenki. Ifi: 4–0.

Gere Csaba: Már a mérkőzés előtt – a két csapat összeállítását nézegetve – láthatóvá vált, miért is nem halasztottuk el a mérkőzést. Mindkét csapat teljes létszámmal vágott neki a szezon utolsó mérkőzésének. Ősszel már egyszer találkoztunk a Létával, tőlük szenvedtük el egyetlen vereségünket, úgyhogy hajtott minket a visszavágás lehetősége. Ehhez képest az első félidőben – még ha nálunk is volt többet a labda – a vendégek szerezték meg a vezetést. Szünet után egy teljesen más Nádudvar jött ki, már rég vártam ezt a hozzáállást és akarást. Hamar kiegyenlítettünk, át se jöttek a létaiak a térfelünkre, kivéve a meccs végét, mikor is megszerezték újfent a vezetést. Mindent egy lapra feltéve még a kapusunkkal is támadva a 93. percben befejeltük az egyenlítő gólt. Nem érdemeltünk volna vereséget, de sajnos el kell fogadnunk, hogy most sem sikerült nyernünk ellenük. Az ifinek külön gratulálok a csoportunk első helyén tanyázó Létavértes magabiztos legyőzéséhez! A télre jó pihenést és még nagyon egészséget kívánok mindenkinek!

Kontor Gábor: Már az első félidőben gólokkal kellett volna vezetnünk, a második félidőre pedig még pontatlanabbá váltunk, de ezt betudom a hosszú utazásnak és annak, hogy szinte minden játékosom munkából jött el a mai mérkőzésre. Gere úr szerint a második félidőben a felezőt se léptük át, az én meglátásom szerint ha az ő tizenhatosuk környékén precízebbek, pontosabbak vagyunk, akár meg is szórhattuk volna őket. Örülök a két gyönyörű akciógólunknak, viszont bosszant, hogy ellenfelünk egy potyagóllal és egy könnyen levédekezhető távoli pontrúgás után szerzett góllal mindkétszer egyenlíteni tudott. Jó pihenést és jó egészséget mindenkinek a téli szünetre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában