Kutya jó délután

2020.06.04. 21:53

Állatmenhelyen jártak a Loki kézisei

Az „Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület” kutyáit és macskáit látogatták meg a DVSC Schaeffler játékosai.

Fotó: dvsckezilabda.hu

Az „Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület” debreceni menhelyén töltött délután alkalmával bebizonyosodott: létezik olyan, hogy szerelem első látásra. A cívisvárosi intézményben több mint 200 kutya és 80 macska érezheti magát biztonságban, és szakértő gondoskodás mellett várhat arra, hogy új, felelős gazdára leljen. A Loki kézilabdázói érkezésükkor átadták támogatójuk, a Nagyhegyesi Takarmány Kft. ajándékát, mintegy 200 kilogramm kutyatápot, amely néhány napra elég a menhely összes lakójának – olvasható a DVSC Schaeffler honlapján.

„Nézd, milyen aranyos!”

„Az a kis szürke milyen cuki!”

– hangzott el már a kenelek közti ismerkedő séta során, pedig a találkozás még hátra volt. Néhány perccel később aztán megérkeztek a sétáltatásra váró négylábúak. A nagy mozgásigényű Bulgur alaposan megfuttatta Tóvizi Petrát, aki üzent is Köstner Vilmosnak, jelezve, hogy az aktív négylábúval teljesítette a másnapra rendelt futópenzumot. Kovács Anna Rafi nevű négylábú barátja szintén komoly mozgásigényről tett tanúbizonysáot, míg a Szabó Panna felügyeletére bízott Alfi ötvenméterenként lefeküdt, s csak némi simogatás árán lehetett rávenni az út folytatására. A több mint egyórás séta végén akadt, aki könnyes szemmel búcsúzott új négylábú barátjától, s néhány játékosunk már be is jelentkezett a hétvégére egy újabb kutyasétáltatásra.

Kutya jó délután volt – összegezték az élménybeszámolót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában