idén sem tétlenkedik

2020.03.03. 15:21

Különleges meccs lesz

Kálucz Martin tiszteli ellenfelét, de gyors győzelemre készül.

Fotó: Taskó Fighting

A novemberi TEK-gálán aratott győzelme óta folyamatosan edzésben van Kálucz Martin, a Taskó Fighting harcosa. Az elmúlt esztendőben mind a hat összecsapását megnyerő sportoló idén sem tétlenkedik, hiszen már két mérkőzése le van kötve és körvonalazódik egy harmadik is, ráadásul mindez egy hónapon belül. A szombati harcát Kecelen rendezik, a VI. Vikker Dániel Emlékverseny főmeccsén a rutinos Imre Zsolttal csap össze.

– A mostani ellenfelem rengeteg meccsen van túl, ott volt már az első magyar MMA-sok között – idézte fel a Hajdú-bihari Naplónak Kálucz Martin. – Korábban már volt egy összecsapásunk K1-ben, ahol extra menetben őt hozták ki győztesnek. Most magánéleti valamint üzleti okokból visszavonul, ez lesz a búcsúmeccse és engem szeretett volna ellenfelének. Két okból is örültem ennek, egyrészt megtisztelő, másrészt szeretnék visszavágni minden olyan vetélytársamnak, akitől kikaptam. Ez különleges meccs számomra is, így a legnagyobb tisztelettel mondom, hogy én nem lehetek tekintettel az ünnepi alkalomra, első menetes győzelemre készülök. Nyolcvannégy kilóban csapunk össze három menetben, profi szabályrendszerben – ismertette a debreceni harcos.

Kálucz sűrű időszak elé néz, mert már a következő hétvégére is van lekötve meccse, sőt, a hónap végére is körvonalazódik egy harmadik. Ennek megfelelően folyamatosan edzésben van, ami a fizikumán is világosan látható.

– A befektetett munkának köszönhetően teljesen átformálódott a testem. Hallom, hogy egyesek szerint szteroidozok, mondanám, hogy ezen csak nevetek, de igazából bosszant. Bárkivel szívesen fogadok akár pénzbe is, hogy átmegyek bármilyen teszten, csak legyen nála elég összeg, hogy aztán ideadhassa nekem. Ezúttal főleg a csapatomnál, a Taskó Fightingnál készültem természetesen Lókodi Attila irányítása mellett, aki minden segítséget megad nekem ahhoz, hogy minél jobban fejlődjek, minden héten tanít valami új dolgot, mindig van valami a tarsolyában. Nekem csak az edzésekre kell koncentrálnom, így az a célom, hogy folytassam a győzelmi sorozatom – nyilatkozta Kálucz Martin.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában