Közlemény

2023.09.22. 09:39

Tisztázta az önkormányzat, nem lesz munkásszálló a debreceni nagyáruházból

A hamis információ munkásszálló kialakításával kapcsolatban terjed.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának közleményében olvasható, hogy az elmúlt időszakban a különböző közösségi médiafelületeken számos valótlan információ jelent meg külföldi munkavállalókkal kapcsolatban. Az egyik ezzel foglalkozó bejegyzés szerint a Debrecen déli részén lévő Tesco áruházból munkásszálló lesz és mögötte lévő üres területeken nagy számú munkavállaló fogadására alkalmas konténer-munkásszállás kialakítása történik meg.

A közlemény szerint ezen információ minden alapot nélkülöz. 

Az érintett területen, mint ahogy a város más lakóterületein sem lehet munkásszállót építeni.

Semmilyen szándék, kérelem erre vonatkozóan meg sem fogalmazódott. Aki ezt az információt megjelentette, azt egyetlen szándék vezette, hogy megtévessze a debreceni polgárokat.

A debreceni önkormányzat sem most, sem a későbbiekben nem teszi lehetővé, hogy lakóterületeken, lakóházas övezetekben bárki új munkásszállót építsen. Minden ezzel ellentétes információ valótlanság. Kérik, hogy az ezzel kapcsolatosan a közösségi médiában vagy bármely más médiafelületen megjelenő információt ennek megfelelően kezeljen mindenki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában