Hadsereg

2022.09.08. 11:16

Debrecenbe és Hajdúhadházra látogatott a Honvédelmi Minisztérium államtitkára

A parancsnokok jelentést is tettek.

Forrás: Bocskaidandar

Debrecenbe, a Kossuth laktanyába, míg Hajdúhadházon a Vay Ádám kiképzőbázisra látogatott Gion Gábor, a Honvédelmi Minisztérium stratégiai elemzésért és humánpolitikáért felelős államtitkára – tette közzé csütörtökön a Bocskai-dandár honlapján.

A helyszínbejárással egybekötött látogatás első részében a parancsnokok jelentést tettek a katonai szervezetek fő feladatairól, a személyügyi és technikai helyzetről, valamint a helyőrségek jelenlegi állapotáról és a közelmúltban történt főbb infrastrukturális fejlesztésekről. 

Ezt követően a debreceni Kossuth laktanyában található épületek, elhelyezési körletek, majd a hajdúhadházi Vay Ádám Kiképzőbázist mutatták be. 

A debreceni Kossuth laktanyában Farkas Sándor alezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka és Hajnal István ezredes, az MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred parancsnoka fogadta az államtitkárt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában