Közös vacsora

2022.02.06. 13:34

Jó hangulatú évnyitót tartottak a nyugdíjasok Komádiban

Az „Aranykor” Városi Nyugdíjas Klub szombaton tartotta ünnepélyes keretek között az évzáró és egyben évnyitó klubgyűlését a helyi Róna Étteremben.

Forrás: Rozsik Rita

A 15 órakor kezdődő rendezvényen Cserép Imre klubelnök beszámolt a klub tavalyi tevékenységeiről, sikereiről, valamint ismertette az elkövetkezendő hónapok programjait. Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő elismerését fejezte ki a klub működésével kapcsolatban, és további támogatásáról biztosította a civil szervezetet. Molnár Ferencné, a Hajdú-Bihar Megyei és Debreceni Nyugdíjas Szervezetek elnöke gratulált a szervezet előző évi munkájához, és ösztönözte a jelenlévőket, hogy minél több nyugdíjast vonjanak be a klub mozgalmas életébe.

 

Tóth Ferenc, Komádi város polgármestere megköszönte a klub eredményes munkáját, és elmondta, hogy a város vezetősége továbbra is segíti a helyi civil szervezeteket. Kolozsvári Andrásné és Kovács Imre szavalatát követően Cserép Imre mondott pohárköszöntőt, majd a megjelenteket vacsorával vendégelték meg. Az este jó hangulatú mulatozással zárult.

 

Rozsik Rita

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában