szaunamester világbajnokság

2019.09.14. 16:17

Hófehérke a szaunában

Világbajnokságra készül az Aquaticum Spa szaunamester csapata.

Fotó: Olvasónk felvétele

Jövő héten rendezik az Aufguss WM szaunamester világbajnokság döntőjét a hollandiai Thermen Berendonckban. A kilencfős magyar szaunamester-válogatottban öt debreceni van.

Szatmári Kata, Végh Tímea és Orendi János egy humoros történettel jutottak ki a szaunaszínház legnagyobb versenyére. Hófehérke meséjét gondolták egy kicsit tovább, pontosabban másként, és ehhez megfelelő öltözetet, zenét, illatokat választottak.

Szép Boglárka és Tapolcai Gábor, kiegészülve a szentendrei Farkas Eve­lynnel, ugyancsak csapatban indulnak. A Gyöngyhajú lány című történetet viszik a közönség elé. Boglárka pedig egyéniben is bemutatkozik, mégpedig Coco Chanel életét adja elő.

A produkciókat egy 200 fő befogadására alkalmas szaunában mutatják be a jövő héten. Hogy pontosan mikor? Az a hétfői sorsoláson dől el. Mint azt Végh Tímea elmondta, a világversenyen 32 egyéni és 32 csapat mutatja be produkcióját. A mezőny nagyon erős, de mindannyian bíznak a sikeres szereplésben, ami azt jelenti, hogy a 21-ei döntőben is előadhatják a szaunaszínház darabokat.

A megmérettetésen azok a szaunamesterek vehetnek részt szerte a világból, akik saját országuk kvalifikációján a legjobb eredménnyel szerepeltek.

A debreceniek ötödik alkalommal lesznek kint a Sauna WM-en.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában