Helyi közélet

2019.02.17. 20:19

Gyermekkori álmok váltak valóra

Debrecen - „Első pillantásra felkelti az érdeklődésünket, majd nem engedi, hogy levegyük róla a szemünket.”

Debrecen - „Első pillantásra felkelti az érdeklődésünket, majd nem engedi, hogy levegyük róla a szemünket.”

Minden bizonnyal kijelenthetjük, hogy manapság csekély számú hölgyről mondható el az, hogy nem szeret öltözködni, nem érdekli a divat. Az üzletek voltaképpen elvarázsolják a női szíveket, egyre igényesebb és színesebb árucikkek sorakoznak a polcokon arra várva, hogy valaki felpróbálja és hazavigye őket. Ma már nem elképzelhetetlen, hogy valaki havonta, vagy éppen hetente megengedje magának, hogy új viselettel frissítse fel ruhatárát. Erika hamarosan az ötvenedik életévébe lép, de nem bánja, hogy a fiatalkori éveit nem élheti újra, mert állítása szerint az egyedi öltözet nemcsak ápol és eltakar, hanem fiatalít is.

Ízléses megjelenés

– Már gyermekként nagyon szerettem a ruhákat, mindig figyelemmel követtem, hogy a nálam idősebbek milyen öltözetet viselnek, hogyan párosítják össze a darabokat. Felnéztem azokra a hölgyekre, akik elegáns és szép öltözékben jelentek meg. Már tizenévesen is azt gondoltam, hogy sok mindent elárul rólunk a külsőnk, amit a mai napig is így vallok. Szerintem egy nő legyen igényes magára, tartsa fontosnak, hogy amikor elmegy munkába, akkor jól érezze magát a bőrében. Úgy vélem, nem létezik olyan nő, akit teljesen hidegen hagy, hogy mások mit gondolnak a megjelenéséről – mondta a középkorú hölgy lapunknak, aki a továbbiakban arról beszélt, hogy mennyire tartja fontosnak a trendeket és stílustanácsokat.

Önmagunknak imponálni

Erika nem tud elmenni úgy egy kirakat előtt, hogy ne vetne egy pillantást a legújabb kollekciókra. Egyszerűen imádja a szőrmével ellátott ruhadarabokat, a legtöbb kabátját és mellényét dús prém díszíti. – Sokan titkolják, hogy milyen hóbortjuk van, de szerintem nincs azzal semmi gond, ha valamit túlságosan szeretünk. A környezetemben lévő nők is örömüket lelik az öltözködésben, sokszor megbeszéljük, hogy kinek milyen szín és fazon áll a legjobban. Véleményem szerint ez egy olyan közös pont, amiről a gyengébbik nem képviselői bármikor és bárhol tudnak csevegni. Elsősorban önmagamnak akarok tetszeni, hiszen ha magunknak nem imponálunk, akkor másoktól se várjuk el az elismerő szavakat.

Vannak stílustanácsadó ismerőseim, akiket mindig szívesen meghallgatok, nagyon jó tippeket tudnak adni. Amelyek leginkább akkor vannak segítségemre, amikor egy-egy viseletről el kell döntenem, hogy illik-e az alakomhoz, megy-e a színe az arcomhoz. Nyáron rajongok az élénk színekért, legyen az rózsaszín, égszínkék, ezért is örültem meg nagyon, amikor olvastam, hogy az idei év színe a korall lett – tette hozzá.

Az örökvidám középkorú hölgy nem veti meg azokat, akik kihívóan öltözködnek, mert meglátása szerint mindenki maga dönti el, hogy milyen viseletben érzi úgy, hogy önmaga lehet.

Első látásra szerelem

Szerinte a korosztályának már el kell hagynia a fenékvillantós, mély kivágással rendelkező szereléseket, viszont nem kell elbújni a világ elől. – Nem öltözök úgy, mint egy tinédzser, de nem is bújok otthonka mögé, szeretnék nő maradni, amíg csak élek. Minden korszaknak megvan a maga szépsége, így azok a tinédzserek sem elítélendők, akik többet mutatnak magukból, mint a korunkbeliek. Meglátásom szerint az öltözködés terén is elengedhetetlen egymás elfogadása. Stílust is úgy választunk, ahogyan partnert magunk mellé. Első pillantásra felkelti az érdeklődésünket, majd nem engedi, hogy levegyük róla a szemünket, végül pedig teljesen belezúgunk – mondta Erika.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában