Helyi közélet

2017.09.27. 08:54

Motoros nő és gördeszkás bukott Debrecenben

Hajdú-Bihar - Sűrű keddjük volt a mentőknek, ugyanis 202 feladatot láttak el aznap. Két család ismét hálával tartozhat nekik, ugyanis két embert sikeresen újraélesztettek. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Sűrű keddjük volt a mentőknek, ugyanis 202 feladatot láttak el aznap. Két család ismét hálával tartozhat nekik, ugyanis két embert sikeresen újraélesztettek. Ügyeleti hírek.

Néhány baleset is történt, mind Debrecenben: személygépkocsi sodort el gyalogost, illetve személygépkocsi ütközött mikrobusszal délután, mindkét eset könnyű sérüléssel járt.

Később egy motoros nőről érkezett a hír, aki a Pallagi út felé közlekedve járművével felborult, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ezt az információt a rendőrség úgy egészítette ki, hogy vélhetően nem jól választotta meg a sebességet, mert letért az útról, és a földútra lehaladva már nem tudta uralni a kétkerekűt.

Mint a rendőrség illetékesétől megtudtuk, egy gördeszkás külföldi férfi sem megfelelően közlekedett a Nagyerdőn: hirtelen sávot váltott, aminek az lett az eredménye, hogy nekiesett egy autó bal első ajtajának.

Bolti lopás miatt több férfi került pácba tegnap, egészen pontosan három, az egyiket Debrecenben, kettőt (egy bagamérit és egy vámospércsit) Hajdúhadházon vettek szabálysértési őrizetbe.

Végezetül egy visszaélésről tájékoztattak: olvasóinknak többször beszámoltunk már arról, hogy nem éri meg visszaélni a mozgáskorlátozott igazolvánnyal. Egy férfit a Kálvin téren értek tetten, s nem utazott vele az a személy, akinek a nevére ki volt állítva az igazolvány, ezért közokirat-hamisítás miatt vonták eljárás alá.

Személygépkocsira esett egy nagy akácfa több ága is kedd délben Hajdúszoboszlón, a Szilfákalja utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétráról láncfűrésszel távolították el a faágakat. Az eset során nem sérült meg senki, de az autóban kisebb anyagi kár keletkezett.

Tíz méteres kiszáradt fa veszélyesen megdőlt tegnap délután Debrecenben, a Vasáros utcában, a Széchenyikertben. A fa gyalogos- és gépjárműforgalmat is veszélyeztetett, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel tettek ez ellen.

Kedden este Kokadon, a Bocskai téren kerti hulladék égetése miatt vonultak a létavértesi és debreceni tűzoltók. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. Anyagi kár nem keletkezett. A kerti égetésről a települések rendeletet alkottak, ezzel érdemes mindenkinek tisztában lennie, mielőtt hozzáfogna!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában