Helyi közélet

2016.04.06. 09:57

Bárddal ölt az unoka: vádjavaslat a kegyetlen hosszúpályi kettős gyilkosság ügyében

Debrecen, Hosszúpályi - A hajdú-bihari rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a 27 éves debreceni férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Hosszúpályiban megölte nagyszüleit.

Debrecen, Hosszúpályi - A hajdú-bihari rendőrök vádemelést javasolnak az ellen a 27 éves debreceni férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Hosszúpályiban megölte nagyszüleit.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2015. április 4-én 21 óra körül Hosszúpályiban, a Szabadság utcában lévő házban találtak rá egy idős házaspár holttestére. A sértettek halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint idegenkezűség okozta.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg az elkövető felkutatását, aminek eredményeként a nyomozók 2015. április 5-én 11 óra 20 perckor Debrecenben, a Külső vásártéri autóbusz-pályaudvaron elfogtak és előállítottak a megyei rendőr-főkapitányságra egy 27 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak, majd bűnügyi őrizetbe vettek. A nyomozók kezdeményezték a terhelt előzetes letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2015. április 8-án elrendelt.

A debreceni lakos beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint az unoka 2015. április 3-án azért jelent meg 73 éves nagymamájánál és 79 éves férjénél, hogy pénzt kérjen tőlük, azonban nem adtak neki, ezért K. Csaba egy bárddal többször ütést mért az idős házaspár fejére, majd a konyhából magához vett egy kést, amellyel mindkét sértettet nyakon szúrta. Miután az idős házaspár elhalálozott, a fiatal férfi – mivel tudta, hogy a nagyszülei nagyobb mennyiségű készpénzzel rendelkeztek – átkutatta a házat, azonban végül 130.000 forinttal távozott a helyszínről. A házaspár körülbelül 2.500.000 forint megtakarítását a nyomozók találták meg az ingatlanban tartott házkutatás alkalmával.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes főügyészségnek.

- police.hu -


Debrecen, Hosszúpályi - Egy nap alatt kiderítették a zsaruk: az unoka végzett bárddal, késsel, iszonytató kegyetlenséggel idős nagyszüleivel Hosszúpályiban, mert hiába kért pénzt a nagyanyjától. Este a vérrel szerzett pénzből vendégelte meg a szüleit. Az írást csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.


Debrecen - A Debreceni Járásbíróság 2015. április 8-án elrendelte annak a 27 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint Hosszúpályiban megölte nagyszüleit.


Debrecen - Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy idős házaspárt a hét végén Hosszúpályiban, a gyilkosság elkövetésével az unokát gyanúsítják. A 27 éves debreceni férfi beismerő vallomást tett - jelentették be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon kedden sajtótájékoztatón.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában