A hétvége legfontosabb anyagai

2024.04.28. 21:42

Színes programok töltötték meg a hétvégét Hajdú-Biharban

Kihajtás, fesztivál és focimeccs tette hangossá, a felcsapó lángok pedig lehangolóvá április utolsó hétvégéjét: összefoglaló a vármegye híreiből.

Haon.hu

A jó idő és a jó programok sok embert csábítottak a szabadba

Forrás: Napló-archív

  • Hagyományos és különleges fogások rotyogtak a bográcsokban szombaton Nagyrábén. A Sárrét Íze Fesztivál idén is népszerűnek bizonyult.
  • Tüzesen sütött le a tavaszi nap sugára nemcsak a juhászbojtárokra, hanem az összes pásztorra és arra a nagyszámú érdeklődőre, aki összegyűlt az aréna körül április 27-én délután Hortobágy Mátai Ménesének rendezvényterén, a kihajtási ünnep alkalmából. A látogatók száma még a szervezők várakozásait is felülmúlta.
  • Családi- és egészségnapot rendeztek szombat délután Debrecenben, a Liget téren. A színes programok sorában kicsik és nagyok is találhattak kedvükre valót. Többek közt népzene, gyerekműsor, ugrálóvár, terápiás állatok bemutatója, vívók és tűzoltók bemutatója várta az érdeklődőket.
  • Újabb rangadó várt a DVSC futballistáira szombat este, jól kezdett a Loki, majd jött a kiállítás és bedarálta ellenfelét a debreceni csapat.
  • Elstartolt az eperszezon, egyre több helyen árulnak a külföldi gyümölcs mellett hazai termést. De vajon mennyi a magyar eper ára 2024-ben? Ennek jártunk utána.
  • Felbőgtek a motorok, füstöltek a kerekek: látványos szlalom-verseny volt Debrecenben.
  • Noha három hétig menedzselte a Lokit 2022 szeptemberében, hosszú távú szerződést nem kapott Debrecenben, pedig ki tudja, hogy elfogadta volna-e… Dombi Tibi többek között erről is lerántotta a leplet.
  • Vasárnap reggel hét órától ismét óriási kínálattal, és nagyobbnál nagyobb kincsekkel várták az érdeklődőket Debrecenben, a Nagyerdei Stadionnál a már megszokott régiségvásárban.

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában