Helyi közélet

2015.08.26. 19:22

Ha lemaradt, most egy kattintással felhozhatja magát

Debrecen - Újra ESZOSZ-demonstráció volt a megyeszékhelyen, autóktól hangosak a debreceni éjszakák, de beszélgettünk a Loki egészségügyi okok miatt visszavonult kézisével, Sopronyi Anettel is. Reméljük, nem hagytunk ki semmit.

Debrecen - Újra ESZOSZ-demonstráció volt a megyeszékhelyen, autóktól hangosak a debreceni éjszakák, de beszélgettünk a Loki egészségügyi okok miatt visszavonult kézisével, Sopronyi Anettel is. Reméljük, nem hagytunk ki semmit.


A DVSC kézilabdázójának egészségügyi okok miatt véget kell vetnie karrierjének.. Sopronyi Anett elégedett az elért eredményeivel, de apró hiányérzete azért mégis akad.


Munkát, kenyeret követelt körülbelül száz Első Magyar Környezettudatos Szociális Országos Szövetkezet (ESZOSZ) károsult szerda délután a kormányhivatal épülete előtt.


Zajos és szabálytalankodó járművekre panaszkodott olvasónk. Megkerestük a rendőrséget az után érdeklődve, mennyi bejelentést kapnak hasonló esetekről és mit tesznek a megoldás érdekében.


Bár hitellel hitegették, valójában egy fogyasztói csoportba szervezték be a pénzére váró nőt. Nem egyedi az esete.


Mostanában kezdődött meg az a munka, amely során 61 helyszínen, 79 utcában 836 darab, több mint 30 éves köztéri, nátriumos lámpa cseréjét végzik el a szakemberek. A fejlesztés alatt több buszmegállóban fedett váróhelyet is kialakítanak.


Debrecen idei költségvetéséből bruttó 85 millió forintot különítettek el a beruházásra, a munkálatok a keddi nap folyamán már el is kezdődtek.


Hortobágy felé tartott az a motoros, aki elé egy őz ugrott a 33-as főút 88- as kilométerkövénél szerda reggel. Az ütközés során a kétkerekű jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, amíg a pórul járt vad elhullott.


A fiatalember átengedte barátjának az autó vezetését, ezután szenvedtek balesetet a 3316-os úton Balmazújváros irányában. Mindkét férfit gyanúsítottként kezeli a rendőrség, a szonda pozitív értéket mutatott.


A család bezúzta a sírt, amikor meghallották a 16 éves Neysi Perez segélykiáltását. Sajnos nem sikerült őt időben kimenteni, a lány meghalt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában