Helyi közélet

2015.07.14. 19:38

Nyugi, felhozunk, ha lemaradtál!

Debrecen - Testközelből élhettük át a szörnyű vasárnapi balesetet, tartálykocsi szivárgott a Vágóhíd utcán és hát sajnos a Vekeri-tóval sincs minden rendben. Vegyük át újra a legfontosabb napi híreket!

Debrecen - Testközelből élhettük át a szörnyű vasárnapi balesetet, tartálykocsi szivárgott a Vágóhíd utcán és hát sajnos a Vekeri-tóval sincs minden rendben. Vegyük át újra a legfontosabb napi híreket!


Vasárnap este számoltunk be arról a balesetről, amelyben apa és fia sérült meg Debrecenben, feltételezhetően egy illegális gyorsulási verseny során. A ház, amelynek kerítése megállította a járművet biztonsági kamerákkal van felszerelve, így felvétel is készült a nagy sebességgel becsapódó autóról.


Fegyelmi eljárást indított egyik buszveze- tője ellen a DKV, mert a sofőr a Bethlen utcai megállóban elhagyta a járművet.


Tóth Róbert Busy Day, azaz Mozgalmas nap című filmforgatókönyve Amerikában kelt életre. Interjú.


Megsérült egy állati fehérje feldolgozásával foglalkozó cég egyik tartálykocsi- jának leeresztő szelepe a Vágóhíd utcán, amely következtében mintegy száz méteren szúrós szagú, undort keltő anyag folyt az úttestre hétfő délután.


A Vekeri-tó segélykiáltása címmel kaptunk olvasói levelet, de fotósunk helyszíni tapasztalatai szerint a tó már nem kiabál, csendesen locsog csak a medre alján lévő kevés víz és „várja”, hogy a Mézeshegyi, vagy a Fancsikai tavak sorsára jusson.


Jó ütemben, az előzetes tervek szerint haladnak, és ha az időjárás kedvező marad, az eredetileg tervezett határidőre, július 19-e, üzemzárására befejeződnek az egyes villamos nyomvonalán a július 4-én kezdődött felújítási munkálatok.


Óriási hólyagok borították el a gyerek kezeit.


A kézis szerelemnek házasság lett a vége, a Loki kiválósága Kőrizs-Sopronyi néven riogatja majd az ellenfelet.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában