Helyi közélet

2015.07.22. 19:12

Elég kemény volt a szerda, hol is kezdjük a felsorolást?

Debrecen - Elstartolt a Campus Fesztivál, részleteket tudtunk meg a virágkarnevál programjáról, és volt egy nem is annyira kis fennakadás a debreceni villamosközlekedésben. Nézzünk vissza a hét középső munkanapjára, ami a szokottnál is sűrűbb volt.

Debrecen - Elstartolt a Campus Fesztivál, részleteket tudtunk meg a virágkarnevál programjáról, és volt egy nem is annyira kis fennakadás a debreceni villamosközlekedésben. Nézzünk vissza a hét középső munkanapjára, ami a szokottnál is sűrűbb volt.


A nulladik nappal ma megkezdődött a 2015-ös Campus Fesztivál Debrecenben, az első fesztiválozók a délutáni órákban már birtokba is vették a területet. Az már most látszik, hogy a hangulattal idén sem lesz gond. Fotók!


– Jelen állás szerint idén 14 virágkocsi és több mint kétezer fellépő szórakoztatja a közönséget augusztus 20-án, a 46. Debreceni Virágkarneválon – jelentette be a rendezvény sajtótájékoztatóján dr. Papp László polgármester.


Elszakadt a villamos felsővezetéke az 1-es és a 2-es vonal közös szakaszán, a Kálvin téren szerda délután fél négy körül.


Közel 100 millió forintos kárt okozó sorozatbetörés tettesét kerítették kézre a Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai; a 47 éves ecseri férfi éjszakánként a Vezér utcai lakótelep környékén álló házakat fosztogatta, kizárólag aranyékszereket, készpénzt és márkás órákat tulajdonítva el.


A DVSC szakvezetője szerint végzetes hiba lenne őrizni a kinti 2–2-es eredményt a visszavágón.


Nincsenek olyan külső jegyek, ami alapján ki lehet szűrni a társadalomból a pedofilokat.


“Nem vagyunk hajlandóak elfogadni, hogy Ön a klubunk számára kötelezettségként kíván előírni egy olyan dolgot, magyarán a névre szóló jegyértékesítést, ami csupán egy lehetőség lenne.” A Debreceni Szervezett Szurkolói Csoportok Uzonyi Attila ezredesnek címzett nyílt levelét változtatás nélkül közöljük.


Az M35-ös autópálya Polgár felé vezető oldalán a 9-es kilométernél kigyulladt egy személyautó, a tűz a pálya mellett növényzetre is átterjedt.


A debreceni Nagyállomásnál az ide érkező menekültekkel és az őket segítő helyi önkéntescsoport tagjaival találkoztunk. Első kézből kaptunk információt arról, hogy mi várja a több ezer kilométert utazó, otthonuktól távolra vándorolni kényszerülő embereket nálunk.


Ha pedig már ott vagyunk, time-lapse videóval tekintünk le a belvárosra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában