Helyi közélet

2015.07.02. 18:42

Egy helyen a legolvasottabb csütörtöki cikkek

Hajdú-Bihar - Ahogy az lenni szokott, a csütörtöki nap végén is megrázzuk a hírfát, lássuk milyen termés hullik le róla!

Hajdú-Bihar - Ahogy az lenni szokott, a csütörtöki nap végén is megrázzuk a hírfát, lássuk milyen termés hullik le róla!

Komcsi tragikus balesetét, majd halálát követően hálás köszönetét fejezi ki a Komáromi-család minden tagja, az ő szavaikat tolmácsoljuk.


Ön szerint ki és hányszor pillant rá egy jó adottsággal megáldott hölgy melleire egy nap alatt? Kattintás után minden kiderül!


Az Együtt parlamenti képviselője szerint semmi problémát nem okoznak a békés bevándorlók Debrecenben. Azt is elmondta ennek kapcsán, hogy teljesen indokolatlannak tartja az utóbbi időkben tapasztalt hisztériakeltést.


Hivatalosan is a Veolia Energia Magyarország Zrt. tulajdonába került a debreceni erőmű július elsejével.


Nálunk megtekintheti, hogy milyen programokkal várja Önt a cívisváros.


Nagyon megviseli a város legrégebbi felüljáróját, a Vágóhíd utcait a naponta rajta áthaladó több ezer autó. Aki gyalog megy át az 1910 tavaszán elkészült, és utoljára 1987-ben felújított építményen, több rendellenességet is tapasztalhat.


Mi elsőre nem is tudunk olyan nevezetességet mondani, ami kimaradt volna a videóból. Na és ti?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában