Helyi közélet

2024.05.05. 17:27

Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését

A Tisza Párt május 5-én, vasárnap a debreceni Nagytemplomnál tartott demonstrációt. Az eseményen Magyar Péter mellett többek is felszólaltak.

Haon.hu

Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését

Forrás: Molnár Péter

Demonstrálókkal telt meg vasárnap Debrecenben a Kossuth tér, ahol Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke tartotta anyák napi nagygyűlését. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek, többen a településük névtábláit is a magasba emelték. Az eseményen többen felszólaltak: Gerzsenyi Gabriella debreceni kötödéséről beszélt, Nagy Ervin pedig anyák napja alkalmából elszavalta József Attila Mama című versét. Tarr Zoltán református lelkész után Rost Andrea operaénekes a délután folyamán kétszer is a színpadra állt, elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt és az A csitári hegyek alatt kezdetű népdalokat.

A Mikerpércsi Anyák a Környezetért Egyesület elnöke, Kozma Éva az akkumulátorgyárakkal, és azok szabályozási rendszerével kapcsolatos aggályait fogalmazta meg. Rusznák András színésztől a Fölszállott a páva című költeményt hallhatták az érdeklődők. Előadása után a Bee Gees együttes Stayin’ Alive slágerére vonult be az emelvényre Magyar Péter Debrecenben. Beszédében többek között az országjáráson szerzett tapasztalatait és pártja jövőbeli elképzeléseit ismertette. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában