Köszönetet mond Komáromi Gábor gyászoló családja

Akt.:
Köszönetet mond Komáromi Gábor gyászoló családja
© Fotó: HBN
Debrecen – Komáromi Gábor tragikus balesetét, majd halálát követően a Komáromi-család minden tagja hálás köszönetet mond az Országos Mentőszolgálat mentésben résztvevő munkatársainak, valamint a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet mindazon orvosainak és ápolóinak, akik hősies küzdelmet folytattak Gábor életének megmentéséért.


Ugyancsak köszönetét fejezi ki a család minden tagja azoknak a rokonoknak, barátoknak, sporttársaknak és ismerősöknek, akik a válságos időszakban, a felfoghatatlan halált megelőzően aggódva kísérték figyelemmel Gábor haláltusáját, majd részvétüket nyilvánítva, együttérzésükkel igyekeztek enyhíteni mély gyászukat és fájdalmukat.


Külön köszönetet mondanak a Loki-szurkolók népes táborának megható demonstrációjukért és „videó-üzenetükért”. Annak a szoros baráti közösségnek, amelynek Gábor éveken át volt vezéregyénisége, meghatározó tagja.

A Komáromi-család kérése, hogy július 06-án, hétfőn a debreceni Köztemetőben 14 órakor tartandó polgári szertartáson egy szál vörös, vagy fehér rózsaszállal búcsúzzanak el Gábortól!

HBN​


Az ultrák máshol szurkolnak
Debrecen – Az Oláh Gábor utcai stadionban elhelyezett óriás kivetítő előtt szurkolnak majd a debreceni ultrák csütörtök este, a DVSC–Szutjeszka Európa Liga-selejtező időpontjában.


Videó: Így emlékeztek a debreceni ultrák Komáromi Gáborra
Debrecen – A gyászba borult Loki-szurkolók szombat este birtokba vették az Oláh Gábor utcai stadion lelátóit, hogy méltóképpen megemlékezzenek az aznap elhunyt Komcsiról. Az ő állandó helyét természetesen üresen hagyták.


Jegyzet: Neked szólt a dal
Tudom, onnan felülről láttad szombat este, hogy újra kigyulladtak a szívednek sokkal kedvesebb stadion, az „oláhgabi” fényei, és majdnem​ megtelt a B-közép, melyben életed jelentős részét töltötted. Sokáig a kerítés tetején, majd a „kápóknak” épített kis emelvényen, utóbb már az idősebbekkel kihúzódva a balszélen. Most is volt füst meg piró, de a tüzek nem az öröm miatt gyulladtak a lelátón. Téged búcsúztatott a tábor. Égerházi Péter jegyzete.


Isten veled, Komcsi!
Debrecen – Óriási veszteség érte a debreceni, de túlzás nélkül állíthatjuk, a hazai drukkertársadalmat: szombaton délben elhunyt Komáromi Gábor, a Loki vezérszurkolója.