Helyi közélet

2015.06.29. 19:59

Mozgalmasra sikerült a hét kezdete, bár szívesen eltekintettünk volna tőle

Debrecen - A hétfőre sajnos a debreceni menekülttábornál történtek nyomták rá a bélyegüket, de nem javult Görögország helyzete sem. Lássuk, ezeken kívül milyen érdekességek történtek még megyénkben.

Debrecen - A hétfőre sajnos a debreceni menekülttábornál történtek nyomták rá a bélyegüket, de nem javult Görögország helyzete sem. Lássuk, ezeken kívül milyen érdekességek történtek még megyénkben.

Allah akbar! – kiáltotta a menekültekből álló tömeg, és már repültek is az autókra a kövek.


Délután 3 óra körül elkeseredett menekültek, becslések alapján mintegy százan, botokkal, késekkel felfegyverkezve kirohantak a menekülttáborból a Sámsoni útra, ahol először kukákkal elbarikádozták a városba vezető utat, majd pedig kövekkel és üvegekkel megdobálták a megállásra kényszerített autókat, buszokat és egyéb járműveket.


Megsérült egy rendőr a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásánál kialakult konfliktusban, a Készenléti Rendőrség főtörzsőrmesterét kővel dobták meg – közölte honlapján a rendőrség hétfő délután.


A rendőrség fenntartja a közrendet, a közbiztonságot Debrecenben – reagált a rendőrség, miután autósokra támadt a debreceni migrációs tábor mintegy száz lakója, botokkal felfegyverkezve hétfő délután a tábor melletti 471-es számú úton.


A Telenornál június 30-ig visszahí- vást igényelhetnek az ügyfelek, amennyiben nem fogadják el a július 1-jén életbe lépő díjszabás módosí- tást. A Telekom pedig júliusban új értesítőket küld, így a társaság előfizetői ezek kézhezvételétől számított 15 napon belül utasíthatják vissza a tarifaváltozást.


Olvasónk panaszt fogalmazott meg a repülőtéren található szögesdróttal és parkolási lehetőségekkel kapcsolatban. Mint írja, a pozitív változásokat, az örömteljes reptéri fejlesztéseket “puszta kapzsiságból” rontják el bizonyos intézkedések. Észrevételeire Herdon István, a Xanga Investment & Development Group tulajdonos igazgatója reagált.


A felújítás után két perccel csökken majd az 1-es villamosok menetideje. A bő két hétig tartó felújítás idején villamospótló autóbuszokkal lehet utazni.


Inotai András szerint a görögök régóta tovább nyújtózkodnak, mint ameddig a takarójuk ér.


Tudod ki az a debreceni zenész, aki szeret ejtőernyőzni? És ki az, aki éveken át minden szépségversenyt megnyert, amin elindult? Most kiderül, te mennyire vagy képben a cívisváros hírességeit illetően!


Szokatlan kéréssel fordult hozzánk egy nádudvari édesanya, reméljük nem marad visszhangtalan.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában