Helyi közélet

2015.06.27. 20:30

Megpróbáljuk összefoglalni ezt a keserű szombatot

Debrecen - Egy ország gyászolja Komcsit, a Loki szombaton elhunyt vezérszurkolóját. A legfontosabb napi hírek következnek.

Debrecen - Egy ország gyászolja Komcsit, a Loki szombaton elhunyt vezérszurkolóját. A legfontosabb napi hírek következnek.


Óriási veszteség érte a debreceni, de túlzás nélkül állíthatjuk, a hazai drukkertársadalmat: szombaton délben elhunyt Komáromi Gábor, a Loki vezérszurkolója.


A Migráns Szolidaritás Csoport nem ért egyet azzal a kormányzati kommunikációval, ami a nemzeti konzultációs kérdőíveken megnyilvánul. Szerintük az alkalmas arra, hogy összemossa a bevándorlót a terroristával.


A feljelentés adatai szerint E. Imre a 2013. október és a 2014. december közötti időszakban a vele egy háztartásban élő, nevelése alatt álló gyermekkorú fiút és annak testvérét, egy 16 éves fiatalembert a megye egyik kis községében található családi házban szexuális cselekményekre kényszerítette.


Szombaton három diplomaosztót is tartanak a Debreceni Egyetemen, a nap folyamán a Bölcsészettudományi Kar, az Informatikai Kar és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem hallgatói vehették, illetve vehetik kezükbe sokéves munkájuk gyümölcsét.


A zsúfolásig megtelt Nagytemplomban tartotta tanévzáróját a Debreceni Református Hittudományi Egyetem szombaton.


Fórumra hívták szülőtársaikat a helyi iskola munkaközösségének vezetői pénteken az okból, hogy már nyilvánvaló, nem támogatja Sütő Andrásné jelenlegi igazgatónő intézményvezetői pályázatát a szaktárca.


Nincs kétségem afelől, hogy valamennyien méltóak lesztek a feladattal járó bizalomra – így búcsúzott Hende Csaba pénteken a Kossuth-laktanya alakulóterén felsorakozott katonáktól.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában