Helyi közélet

2015.06.06. 21:29

Hátunk mögött hagyjuk a szombatot

Hajdú-Bihar - Eseményekben gazdag nyári napon vagyunk túl, lássuk mi borzolta ma a kedélyeket a megyében!

Hajdú-Bihar - Eseményekben gazdag nyári napon vagyunk túl, lássuk mi borzolta ma a kedélyeket a megyében!

Összefoglaló a szombati rendőrségi- és katasztrófavédelmi hírekből a Hajdú Online-on.


Bűnösnek találta a Hajdúböszörményi Járásbíróság pénteken azokat a vádlottakat, illetve segítőjüket, akik – egy huszonöt lovat számláló ménest közútra hajtva – halálos balesetet okoztak.


Jó érzés tartósat al­kot­ni, de van, amihez őrültek kellenek” - magyarázza buszok iránti szeretetét Béke Antal restaurátor.


Napjainkban a legtöbb ember számára a diploma jelenti a stabil megélhetési lehetőséget, a biztos sikert a kívánt karrier eléréséhez. Azonban, ha valaki ügyes, talpraesett személyiség főiskolai végzettség nélkül is biztosíthat magas anyagi hátteret magának.


A termékbemutatók mellett az üdülési jogokkal kereskedő cégekre érkezik különösen sok panasz a fogyasztóvédők szerint. Egyes fapados légitársaságok túlfoglalással biztosítják, hogy mindig tele legyen a repülőgép.


Debrecen - Aho Nina és társai Brazíliát ütötték ki a nyolcaddöntőben, ezt megelőzően Spanyolország parancsolt megálljt Horváth Kristóféknak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában