Órákig helyszíneltek a 4-esen

Akt.:
Kaba, 2015. június 6. Baleset helyszíne a 4-es főúton Kaba és Püspökladány között, ahol az árokba sodródott az úttestről egy személygépkocsi, majd ott egy fatuskónak ütközött 2015. június 6-án. A balesetben egy utas megsérült, míg egy másik ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Kaba, 2015. június 6. Baleset helyszíne a 4-es főúton Kaba és Püspökladány között, ahol az árokba sodródott az úttestről egy személygépkocsi, majd ott egy fatuskónak ütközött 2015. június 6-án. A balesetben egy utas megsérült, míg egy másik ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Hajdú-Bihar – Holttestet találtak egy hajdúhadházi lakás pincéjében.


Sok baleset történt ma a megyében, mint arról beszámoltunk, a 4-es főúton, Kaba közelében történt balesetben egy személy életét vesztette. A 186. kilométerszelvényben a személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról, majd egy fának ütközött. Egy személyt, aki súlyos hasi sérüléseket és zúzódásokat szenvedett, mentőhelikopter szállított kórházba – tudtuk meg a mentőszolgálat ügyeletesétől. A jármű műszaki mentését a püspökladányi hivatásos tűzoltók végezték. A baleset után teljes, majd félpályás útzár mellett helyszíneltek.

Ugyancsak baleset történt a 48-as számú főúton Debrecen után. Itt egy személyautó és egy autóbusz ütközött. A balesetben az autóbusz egyik utasa megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A félpályás útlezárást már feloldotta a rendőrség.

Hajdúsámson-Martinkán egy kerékpáros oszlopnak ütközött. A biciklist, aki koponyatörést szenvedett, eszméletlen állapotban szállították kórházba.

Szerencsésebben megúszta az a kerékpáros, aki személyautóval ütközött Nagyrábén a reggeli órákban, ő csak könnyű sérüléseket szenvedett, akárcsak a motoros, aki Debrecenben a Hadházi úton karambolozott egy autóval​.

Holttestet találtak

A tűzoltóknak is több alkalommal vonultak a nap folyamán. Még hajnalban Fülöpön egy személygépkocsi csapódott villanyoszlopnak, a járművet a Nyíradonyi Örs hivatásos tűzoltói áramtalanították. Hajdúnánáson villanyszekrény égett, délután pedig Nyíradony és Nyírlugos között fakidőléshez riasztották a tűzoltókat. Ezen kívül Hajdúhadházon holttestet találtak egy családi ház pincéjében, ahol ismeretlen anyagokat is felfedeztek. Ezért a katasztrófavédelem mobil laborja végzett a helyszínen méréseket, veszélyes anyagot azonban nem mutattak ki a szakemberek – tudtuk meg Madai Petra, megyei katasztrófavédelmi szóvivőtől.

HBN


Busz utasa sérült a 48-as úton
Hajdú-Bihar – A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. június 6-án 13 óra 20 perc körüli időben a 48-as számú főút 4-es kilométerszelvényében egy személygépkocsi és egy autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben az autóbusz egyik utasa megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.


Halálos baleset a 4-es főúton Kaba és Püspökladány között
Egy ember meghalt, egy másik megsérült közúti balesetben a 4-es főúton Kaba és Püspökladány között szombat délben – közölte a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.
hirdetés