Helyi közélet

2015.06.18. 19:28

Fekete csütörtök Hajdú-Biharban

Debrecen - A napot a Balmazújvárosban történt szörnyű tragédia árnyékolta be, de összefoglalónkban a megye összes fontos hírét megtalálják.

Debrecen - A napot a Balmazújvárosban történt szörnyű tragédia árnyékolta be, de összefoglalónkban a megye összes fontos hírét megtalálják.


Rendezett portán áll a családi ház, amelyben az édesapa baltával kivégezte két gyermekét és feleségét, majd pedig a padláson felkötötte magát. Információink szerint a helyszínen a gyilkos eszközt is megtalálták.


Családi tragédia miatt helyszínel a rendőrség nagy erőkkel Balmazújvárosban, ahol az egyik Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak. Egy 36 éves nő, valamint a 8 és 10 éves kisfiúk halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.


A kriminálpszichológus szerint családját okolhatta a problémákért a családirtó.


„Lehetünk sokkal többen, de az alapéletérzés nem változik meg, mert meghatározza a szervezők habitusa.” Interjú Miklósvölgyi Péterrel, a Campus Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjével.


Fogta a flexet és semmit sem kímélt: az autót, a laptopot, a mobilt, az ágyat, sőt, még a plüssmacit is megfelezte. Szeretne valaki egy fél Opelt? Most az eBay-en olcsón eladó!


A katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében keresi a lángok okát.


Két-három hetente teljesen kicserélődnek a debreceni menekülttábor lakói.



A Debreceni Egyetem Balásházy János szakközépiskolájának 12. b osztálya nyerte a tablóversenyt és annak fődíját, egy felejthetetlen estét.


Megkérdeztük a szakértőt, Surányi Györgyöt, hogy vajon mi a legrosszabb forgatókönyv a magyar gazdaság tekintetében, amelyet egy esetleges görög államcsőd előidézhet.


Fénypróbát tartottak szerda este a Nagyerdei Víztoronynál, és hát meg kell, hogy mondjuk, nem semmi az épület új kivilágítása. Fotók és videó!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában