Borzalmas mészárlás Balmazújvárosban

Akt.:
Borzalmas mészárlás Balmazújvárosban
Borzalmas mészárlás Balmazújvárosban - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a mentőszolgálat munkatársai 2015. június 18-án 10 óra 14 perckor bejelentést tettek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy Balmazújvárosban, az egyik Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak.

A rendőrök azonnal megjelentek a családi házban és megkezdték a helyszíni és halottszemlét, melynek keretében kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 és 10 éves kisfiúk halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének. A helyszíni szemle és adatgyűjtés jelenleg is tart.


A Balmaz TV helyszíni videója:


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nő és a két gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, a férfi halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indított – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik név nélkül nyilatkozó lakos, aki kora délután érkezett haza a munkából a Balmaz TV munkatársainknak elmondta, hogy rendezett, körülmények voltak a szomszédban. A családapa nem fogyasztott alkoholt. Teljesen hétköznapi életet éltek. A gyerekek sportoltak, Balmazújvároson jártak általános iskolába.

A tragédiát délelőtt 10 óra tájban a család közeli rokona fedezte fel.


Itt történt a tragédia:


 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!