Helyi közélet

2015.06.23. 19:15

A Hajdú Online 10 legolvasottabb keddi cikke

Hajdú-Bihar - Összegyűjtöttük azokat a keddi cikkeket, amelyekre a nap folyamán a legtöbben kattintottak. Tudjuk mitől döglik a légy, ma is szolgáltunk néhány izgalmas írással. Lássuk, mik voltak ezek!

Hajdú-Bihar - Összegyűjtöttük azokat a keddi cikkeket, amelyekre a nap folyamán a legtöbben kattintottak. Tudjuk mitől döglik a légy, ma is szolgáltunk néhány izgalmas írással. Lássuk, mik voltak ezek!

Debrecen – Amennyiben a csütörtöki közgyűlés jóváhagyja, új igazgató, egy alig 30 éves fiatalember irányíthatja a jövőben az állatkertet és a vidámparkot magába foglaló, önkormányzati tulajdonú Nagyerdei Kultúrpark Közhasznú Nonprofit Kft-t.


Az abortusz kérdése mai napig vitatott, viszont a beavatkozást nem a modern kor hozta létre. A történelem során a legkegyetlenebb módszereket vetették be a terhesség megszakítására.


Elérkeztünk az úti célhoz. A hely gyönyörű, a szállás ugyancsak kiváló. Aztán amikor pakolunk ki a bőröndből rádöbbenünk, néhány dolog bizony hiányzik. De miket is szoktunk otthon hagyni?


Hajdú-Bihar – A Belügyminisztérium egymilliárd forintos pályázattal karcsúsítaná a helyi adminisztrációt.


Debrecen – Ismét megmutatták erejüket a Hajdú Rendészeti Sportegyesület tagjai. Bemutatjuk a győzteseket, akik egyébként a magánéletben egy párt alkotnak.


Debrecen – Társtettesként, bűnszervezetben elköve- tett embercsempészés miatt 8 hónap börtönbüntetésre és 1 év Magyarország területéről történő kiutasításra ítélte D. Adriant a Debreceni Ítélőtábla kedden; ezzel egy olyan ügy végére tett pontot, amelyben korábban már tucatnyi vádlottat – a banda tagjait – elítélték.


Baku, Debrecen - Sporttörténelmi siker: az aerobikosok első aranyérmüket szerezték az Európai Játékokon.


Debrecen - A főtéren tapasztalható nyüzsgés jelzi, hogy megérkezett a SUPER, vagyis a Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat Debrecenbe.


„Miért adjuk önnek ezt az állást?” Amikor elhangzik ez a kérdés, az interjúztató valójában arra kíváncsi, hogy „miért vegyen meg téged?” Az állásinterjún valójában saját magadat, a szaktudásodat, a képességeidet és a szakmai tapasztalatodat értékesíted.


Debrecen - Szándékos gyújtogatás történhetett hétfőn este Debrecenben, a Derék utca 20. szám alatt, ezért közveszély okozás elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a rendőrség ismeretlen tettes ellen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában