8 dolog, amit mindig itthon felejtünk, amikor elmegyünk nyaralni

Akt.:
8 dolog, amit mindig itthon felejtünk, amikor elmegyünk nyaralni
© Fotó: Getty Images
Elérkeztünk az úti célhoz. A hely gyönyörű, a szállás ugyancsak kiváló. Aztán amikor pakolunk ki a bőröndből rádöbbenünk, néhány dolog bizony hiányzik. De miket is szoktunk otthon hagyni?

1, Elektromos eszközök töltői

A leginkább bosszantó dolog, amikor lemerül a mobil, a laptop vagy más elektromos eszköz és nincs kéznél a töltő. Pedig bizony a legtöbb ember elfelejti odacsomagolni.

2, Napszemüveg

Biztos vagyok benne, hogy bárhol kaphatunk egy olcsó napszemüveget, de azért mégiscsak felháborító, hogy hónapokkal korábban vettünk egyet direkt a nyaralásra, ami végül otthon maradt az asztalon.

3, Bőrápoló krémek

Ebbe beletartozik szúnyogirtó spraytől a naptejig minden bőrápoló termék. A legtöbb esetben ugyanis jobb lenne a jól bevált krémeket használni, ami külföldön viszont nem biztos, hogy beszerezhető.

4, Extra pénz

Nagyon egyszerű, de mégis fontos eleme az utazásnak. Ugyanis hiába van nálunk a bankkártyánk, nem biztos, hogy találunk egy bankautomatát ahol használni tudjuk.


Fotó: Getty Images Fotó: Getty Images ©


5, Meleg ruha

Még ha mediterrán helyre is utazunk, érdemes betenni egy hosszú nadrágot és egy pulóvert, ugyanis az éjszakák ott is hűvösek lehetnek. A legtöbben viszont elfelejtenek meleg ruhát pakolni az útra.

6, Piperecuccok

Fogkrém, sampon, tusfürdő. Valamelyik tuti otthon maradt a fürdőszobában. Ezeket ugyan könnyű pótolni, de azért mégiscsak jobb, ha beletesszük a táskánkba.

7, Fényképezőgép

Ma már a legtöbb képet mobiltelefonnal készítjük, de azért a nyaralás pillanatait mégiscsak jobb megörökíteni egy fényképezőgéppel. Viszont az meg több száz kilométerrel arrébb a szekrényben, a töltők mellett hever.

8, Hely a táskában

Ez az, amire senki nem gondol, pedig igazából még otthon sem lehet felejteni. Minden a helyén, kivéve az előbb felsorolt dolgok és egy gombostű sem fér el a bőröndben. De hova fogjuk tenni a szuvenírt?