Helyi közélet

2015.05.29. 18:36

Pénteki hírdömping a HAON-on

Hajdú-Bihar - Pénteken is történt egy s más, amiről nem érdemes lemaradnia, tartson velünk és böngéssze végig a nap legfontosabb híreit!

Hajdú-Bihar - Pénteken is történt egy s más, amiről nem érdemes lemaradnia, tartson velünk és böngéssze végig a nap legfontosabb híreit!

A kerékpáros a Kishegyesi út és Dorottya utca kereszteződésében nekiütközött egy, az édesanya által tolt babakocsinak. A babakocsiban lévő másfél éves gyermek az ütközés következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.


Debrecen – Tizenkét millió forintból hoztak létre új médiaműhelyt az egyetemen.


Hiába tűnik tisztának, számos baktérium tenyészhet az új ruhán.


Debrecen – A szeszélyes április egy hónappal ezelőtt megtréfálta a Kodály Zeneművészeti Szakközépiskola és Szakiskola végzős növendékeit, akik akkor nem tudták megtartani hagyományos bolondballagásukat.


Debrecen – Halvány remény még van arra, hogy a kislány közel teljesen felépüljön.


Debrecen – A középpontban most a rock áll, de azért annak sem kell csalódnia, aki egy kicsit másfajta éjszakai kikapcsolódást keres.


A debreceni katolikus újjászületés 300. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás Várad kincsei Debrecenben címmel a Déri Múzeum Zoltai termében pénteken.


Debrecen – Kis intézményből nagy karrá változott az egykori Ybl-főiskola.


Debrecen – Az alkotás egy közösségi térben hirdeti: minden élet érték.


Alkonyat, Forrest Gump, Die Hard – megyénk szinte tálcán kínálta a tökéletes forgatási helyszíneket ezekhez a filmekhez, de Hollywood nem élt vele!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában