Sport

2014.09.30. 16:30

Új fejezetet nyitnának a balmazújvárosiak

Balmazújváros - Pintér szerint egy győzelem is elég a gárdának, hogy kilábaljon a gödörből.

Balmazújváros - Pintér szerint egy győzelem is elég a gárdának, hogy kilábaljon a gödörből.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerdán 15 órától Ajkára látogat, ahol a felek a két héttel ezelőtt elmaradt NB II–es mérkőzést pótolják be. A Szabó János által dirigált újvárosi együttes nincs könnyű helyzetben, hiszen még nem sikerült győzniük ebben a bajnoki szezonban. Tovább nehezíti a dolgukat, hogy sérülések is tizedelik a csapatot, ugyanis a kulcsjátékosok egész sora van kényszerpihenőre száműzve.

Pintér Norbert, a balmazújvárosiak középpályása szerint itt az ideje megmutatniuk, mire képesek. – Elég sűrű a menetrendünk az utóbbi időben, viszont igyekszünk minél jobban kihasználni a bő keretünk adta lehetőségeket. A sok sérülés és a kemény sorsolás ellenére próbálunk kilábalni abból hullámvölgyből, amibe kerültünk. Úgy gondolom, már egy győzelem is elég lenne a helyes útra való visszatéréshez – fogalmazott a hajdúsági gárda fedezete.

Éhesek a győzelemre

Pintér csak előre tekint. – Minden héten megkapjuk a videófelvételeket, és az előzetes taktikai utasításokat a soron következő ellenfelünkről. Azt hiszem, a csapatnak sikerült megfelelően felkészülnie az ajkaiakból. Kemény és küzdelmes összecsapásra számítok, egy igazi ki–ki meccsre, amelyen a korábbi eredményeink ellenére most nagy esélyünk van a győzelemre – taglalta a narancssárga–feketék tizenegyese.

HBN–DZST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!