Helyi közélet

2015.05.06. 19:08

A szerdai nap 8 legfontosabb híre

Hajdú-Bihar - Sok a dolga munka után? Nincs ideje átböngészni a napi híreket? Ez a HAON-on nem jelenthet problémát, hiszen egy csokorba szedtük mindazt, amiről végképp nem érdemes lemaradnia.

Hajdú-Bihar - Sok a dolga munka után? Nincs ideje átböngészni a napi híreket? Ez a HAON-on nem jelenthet problémát, hiszen egy csokorba szedtük mindazt, amiről végképp nem érdemes lemaradnia.

A RockWell legszebb virágszála vitte a prímet a három megyés szimpátiaszavazáson. Mutatjuk a végeredményt!


A mindennapos testnevelés felfutó rendszerben történő bevezetése ugyan már nem új keletű, mégis – ott, ahol a mai napig nem áll rendelkezésre tornaterem, tornacsarnok – napi aktualitású.


A „lidércnyomásos” 1950-es évek több mint 50 évre szüntette meg a táblabíróság munkáját. A Debreceni Ítélőtábla újraindítására 2005. január 1-jén került sor – jelentette ki Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke az intézmény tíz éves fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.


A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat 2001-ben alapította a sportösztöndíjat. A közgyűlés határozata alapján azóta minden évben támogatják a jól tanuló, jól sportoló fiatalokat. Az ösztöndíjat pályázat útján szavazzák meg.


Nem találták különösebben nehéznek a történelem írásbeli érettségi tételeket a diákok és az ő véleményüket is tolmácsoló intézményvezetők, szaktanárok.


Sok cégvezető szakadékot érez pályakezdő tudása és rá váró feladatai között.


A várható heves zivatarok miatt két délkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Több megyében sok esőre és viharos szélre is figyelmeztetnek.


Debrecen – Elnapolták a tárgyalást Tóth József ügyében; Polgár polgármestere az elsőfokú ítélet szerint 2005 februárjában, a megyei közgyűlés alelnökeként bűnpártolást követett el, s ezért 540 ezer forint pénzbüntetést kell fizetnie.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában