Helyi közélet

2015.05.25. 18:14

Pünkösdhétfő legolvasottabb cikkei

Hajdú-Bihar - Lássuk mitől pörgött fel a Hajdú Online olvasószámlálója pünkösdhétfőn!

Hajdú-Bihar - Lássuk mitől pörgött fel a Hajdú Online olvasószámlálója pünkösdhétfőn!

Az elmúlt hétvégén a debreceni Flex-HD SE rendezésében Nyíradony városában került sor az Aerobik Magyar Bajnokságra, mely egyben az éves kupasorozat második állomása, és a novemberi Európa bajnokság válogatója is volt. A rendezvényt megnyitotta a verseny fővédnöke, Tasó László.


Vannak a világon épületek, objektumok, amiket egyszer elnevez a közvélemény és utána, történhet akármi, bármi, a nevük örök marad. Réti János írása.


Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést. Az alábbiakban összegyűjtöttünk hét okot, amik a farkaséhség kialakulásának hátterében meghúzódhatnak.


Debrecen – A DVSC-TVP-Aquaticum–Békéscsabai Előre NKSE szezonzáró NB I-es bajnoki találkozó előtt köszöntötték a 20 évvel ezelőtt a norvég Baekkelagets Oslo ellen EHF-kupát nyert​ egykori DVSC-Symphonia női kézilabdacsapatát.


A feng shui alkalmazásával állítólag annyi plusz energiát nyerünk, amennyi hozzásegít a kiegyensúlyozott élethez.


Mintegy 1,8 milliárd forint szerepel még a Széchenyi Pihenőkártyákon (SZÉP-kártya) a 2013-as befizetések- ből, amelyek felhasználási határideje 2015. május 31-én jár le.


Vincze Balázs szűkítette a dél-koreai Gwangjuban rendezendő Universiadéra címvédőként készülő keretét. A debreceni Halek Mártont is a soraiban tudó együttes május 27-én, szerdán reggel kezdi meg a felkészülést az egyetemisták és főiskolások júliusi olimpiájára.


A dunaújvárosi döntetlen nem ingatta meg a csapat önbizalmát.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában