A Ligakupa döntőjéért lépnek pályára

Akt.:
Középen: Szakály Péter
Középen: Szakály Péter - © Fotó: HBN
Debrecen – A dunaújvárosi döntetlen nem ingatta meg a csapat önbizalmát.

– Azt mondom, nem rossz az az egy pont – vélekedett Szakály Péter, a Loki csapatkapitánya a Dunaújvárosi PASE elleni idegenbeli 0–0-s mérkőzést követően, hozzátéve, hogy a pálya alkalmatlansága miatt folyamatos játék nem alakulhatott ki, inkább a küzdelem dominált. – A második félidőben a hazai csapat mindent egy lapra feltéve támadott, szerencsénk volt a kapufánál és Verpecznek is voltak bravúros védései, bár egy-egy kontrával mi is eldönthettük volna a mérkőzést.


Ön szerint a DVSC vagy az MTK jut be a Ligakupa döntőjébe?

Betöltés ... Betöltés ...

Van intő példa

Igazából nincs idő a gól nélküli bajnokival foglalkozni, hiszen kedden 18 órától az MTK ellen Ligakupa-elődöntőt játszanak a debreceniek a budapesti Illovszky-stadionban.

– Nem titkolt célunk a döntőbe kerülés. Az idén nem sikerült a Magyar Kupában és a bajnokságban úgy szerepelni, ahogy szerettük volna, viszont most itt a lehetőség, szeretnénk elhódítani a Ligakupát. A Nagyerdei Stadionban elért 3–1-es győzelmünkkel valóban jobb helyzetben vagyunk ellenfelünknél, de óva intenék mindenkit attól, hogy már a fináléba érezze magát, hiszen tavaly a Magyar Kupa döntőjének kapujában hazai környezetben 4–2-re nyertünk a Diósgyőr ellen, idegenben viszont kikaptunk 2–0-ra, és kiestünk – figyelmeztetett a DVSC csapatkapitánya. – Valószínűleg ugyanúgy vegyes csapattal fogunk szerepelni, ahogy tettük azt az egész sorozatban; a fiatal játékosoknak ez egy remek lehetőség a bizonyításra, nekünk, idősebbeknek pedig arra jó, hogy utat mutassunk nekik. Persze nekünk sem mindegy, hogy milyen eredménnyel végződik majd a mérkőzés, úgy utazunk Budapestre, hogy szeretnénk továbbjutni.

HBNSporthírek